Vizitator tozzy4sd Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Buna dimineata. Pe dacia 1310 Li pe care am cumparat-o acum doi ani aveam instalata o alarma perfect functionala. recent am montat o inchidere centralizata pilot dupa sfaturile voastre si a vecinilor de la daciaclub. Am avut probleme la conectare inchiderii centralizate la alarma (deoarece nici una din schemele pe care le-am gasit pe aici nu se poatrivea cu schema alarmei mele), insa am reusit sa-i dau de cap cu ajutorul aparatului de masura dupa ce am ars vreo 3 sigurante. As vrea sa aflu ce alarma auto detin pentru a-i gasi manualul de operare si schema electrica, pentru a o putea folosi la parametri normali si sa-i remediez defectiuni daca mai apar (placuta nu arata prea bine dupa ce a facut dus cu cafea). Atasez mai jos pozele cu ea. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Nu scrie pe ea : F101-018-90B Link spre comentariu
Vizitator tozzy4sd Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 am cautat dupa acel cod si nu am gasit nimic :(... daca era asa simplu nu mai deschideam topicul Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Da' asta ce'o fi ? Python 3000 Gold MINI http://www.audi80.pl/80-b4-nie-da-sie-z ... t71273.htm http://www.autoalarmy.pl/download/dokum ... a_cs70.pdf Link spre comentariu
Vizitator tozzy4sd Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Ms pt link-uri... nu inteleg mare lucru din poloneza... nici google translate nu ma ajuta prea mult, dar macar am aflat ce model de alarma am Am sa caut manualul de operare in romana sa vad daca gasesc ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum