Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce model de alarma auto este? Ajutor!

Vizitator tozzy4sd

Postări Recomandate

Vizitator tozzy4sd

Buna dimineata. Pe dacia 1310 Li pe care am cumparat-o acum doi ani aveam instalata o alarma perfect functionala. recent am montat o inchidere centralizata pilot dupa sfaturile voastre si a vecinilor de la daciaclub. Am avut probleme la conectare inchiderii centralizate la alarma (deoarece nici una din schemele pe care le-am gasit pe aici nu se poatrivea cu schema alarmei mele), insa am reusit sa-i dau de cap cu ajutorul aparatului de masura dupa ce am ars vreo 3 sigurante. As vrea sa aflu ce alarma auto detin pentru a-i gasi manualul de operare si schema electrica, pentru a o putea folosi la parametri normali si sa-i remediez defectiuni daca mai apar (placuta nu arata prea bine dupa ce a facut dus cu cafea). Atasez mai jos pozele cu ea.

post-47433-139829515666_thumb.jpg

post-47433-13982951568_thumb.jpg

post-47433-139829515947_thumb.jpg

post-47433-139829515965_thumb.jpg

post-47433-13982951599_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator tozzy4sd

Ms pt link-uri... nu inteleg mare lucru din poloneza... nici google translate nu ma ajuta prea mult, dar macar am aflat ce model de alarma am :d Am sa caut manualul de operare in romana sa vad daca gasesc ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări