Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon romanesc cu varf uzat, pot sa il polizez?

ionescu liviu

Postări Recomandate

Salut!Am un letcon romanesc (cred) şi i s-a uzat vârful, nu în lungime, mai e o grămadă, ci ca formă e diform, pot să îl polizez cu flexul sau îl stric de tot? Eventual să îl fac un pic mai îngust. Că e foarte bun, mi-am luat o chinezărie că am zis că îmi trebuie cu vârf mai mic şi nu e bun de nimic...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

2

• Ticu

2

• dan cod

1

• vera

1

Top autori în acest subiect

Si e bine sa nu exagerezi cu indepartarea materialului. Nefiind termostatat, micsorarea suprafetei (de racire) duce la cresterea temperaturii varfului "nou", ceea ce poate fi deranjant.

Link spre comentariu

Salut. Colegii mei au dreptate cu sfaturile date mai sus. Eu mai vin cu o idee. Cred ca este bine sa scoti varful din letcon, daca poti, daca nu, rectificarea o faci cu pila (ca sa nu-l defectezi datorita vibratiilor puternice). Spor la treaba

Link spre comentariu

Polizeazal cat vrei .dar sfatul meu ...inseriaza-l cu un variator tensiune 220v

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1QyJ1i0aQ2wJ-TAfsrs2GWgQydRjuS3o_msXnm63lk8MKWVG5

http://www.google.ro/search?hl=ro&cp=18 ... 80&bih=937

astfel poti regla tensiune si implicit temperatura de lucru ..astfel cand nu lucrezi cu el si este in priza ii micsorezi tensiunea se el sta caldut ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări