ionescu liviu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Salut!Am un letcon romanesc (cred) şi i s-a uzat vârful, nu în lungime, mai e o grămadă, ci ca formă e diform, pot să îl polizez cu flexul sau îl stric de tot? Eventual să îl fac un pic mai îngust. Că e foarte bun, mi-am luat o chinezărie că am zis că îmi trebuie cu vârf mai mic şi nu e bun de nimic... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Daca varful este din cupru il poti da forma dorita si apoi la prima incalzire il acoperi bine cu cositor. Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Si e bine sa nu exagerezi cu indepartarea materialului. Nefiind termostatat, micsorarea suprafetei (de racire) duce la cresterea temperaturii varfului "nou", ceea ce poate fi deranjant. Link spre comentariu
vera Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Salut. Colegii mei au dreptate cu sfaturile date mai sus. Eu mai vin cu o idee. Cred ca este bine sa scoti varful din letcon, daca poti, daca nu, rectificarea o faci cu pila (ca sa nu-l defectezi datorita vibratiilor puternice). Spor la treaba Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Iar cel chinezesc ar putea fi folosit cu un varf de cupru, daca gasiti sa procurati/confectionati. Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Letconurile romanesti sunt cu varf de cupru si da poti sa-l rectifici. Dar daca cauti pe net la mag de electronice e posibil sa gasesti chiar si noi la preturi modeste. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Multumesc!O să îl pilesc un pic. E din Cu.Celui chinezesc i se desface vârful, o să îl mai testez odată că nu l-am mai folosit de un an şi ceva. Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Polizeazal cat vrei .dar sfatul meu ...inseriaza-l cu un variator tensiune 220v http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1QyJ1i0aQ2wJ-TAfsrs2GWgQydRjuS3o_msXnm63lk8MKWVG5 http://www.google.ro/search?hl=ro&cp=18 ... 80&bih=937 astfel poti regla tensiune si implicit temperatura de lucru ..astfel cand nu lucrezi cu el si este in priza ii micsorezi tensiunea se el sta caldut ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum