franzm Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Cum ascultati? Prin amplificator extern sau în casti? Ce viteza folositi? Pentru orice eventualitate ar fi bine sa încercati si iesirea de casti.Daca aveti un amplificator sensibil, încercati sa preluati semnal direct de la iesirea preamplificatorului corector. Link spre comentariu
clauelf Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Ar trebui verificate tensiunile pe pinii tranzistorilor de pe lantul de redare cu mag-ul in STOP conform schemei din manualul service. Eu asa as proceda. Aceste mag-uri sunt renumite in a avea probleme cu tranzistorii de tip 2SC458LG, ce merg inlocuiti cu 2SC2240GR. Pre-ul de redare nu are decat reglaj de nivel, pe inregistrare se poate regla nivelul si premagnetizarea. De asemenea trebuie verificata uzura ghidurilor de banda ce merg rasucite spre traseul benzii cu partea neuzata. Link spre comentariu
blueicon Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Deocamdata am demagnetizat capetele si sunetul si-a mai revenit.Dr tot nu e complet.O sa verific si tensiunile respective.Tare as dori sa il pot aduce la parametrii. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 http://gadgets.boingboing.net/2009/04/13/photo-akai-ah-9-head.html Link spre comentariu
blueicon Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Eu asta am folosit .Nu e akai dar isi face treaba .Mitul cu rostov copiat dupa akai ramane mit dar asta oare nu e copiat? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Sigur că e mit, nu are nici o asemănare cu realitatea, ca multe din legendele românilor, ajuta la obţinerea unui preţ exagerat pa Rostov cînd au apărut şi de vindeau pe sub mînă.Demagnetizoarele în schimb au cam aceeaşi construcţie, indiferent de firmă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum