Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Akai GX-635D -problema

Vizitator Macel

Postări Recomandate

Cum ascultati? Prin amplificator extern sau în casti? Ce viteza folositi? Pentru orice eventualitate ar fi bine sa încercati si iesirea de casti.Daca aveti un amplificator sensibil, încercati sa preluati semnal direct de la iesirea preamplificatorului corector.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

8

• blueicon

5

• franzm

3

• clauelf

1

Top autori în acest subiect

Ar trebui verificate tensiunile pe pinii tranzistorilor de pe lantul de redare cu mag-ul in STOP conform schemei din manualul service. Eu asa as proceda. Aceste mag-uri sunt renumite in a avea probleme cu tranzistorii de tip 2SC458LG, ce merg inlocuiti cu 2SC2240GR. Pre-ul de redare nu are decat reglaj de nivel, pe inregistrare se poate regla nivelul si premagnetizarea. De asemenea trebuie verificata uzura ghidurilor de banda ce merg rasucite spre traseul benzii cu partea neuzata.

Link spre comentariu

Deocamdata am demagnetizat capetele si sunetul si-a mai revenit.Dr tot nu e complet.O sa verific si tensiunile respective.Tare as dori sa il pot aduce la parametrii.

Link spre comentariu

Sigur că e mit, nu are nici o asemănare cu realitatea, ca multe din legendele românilor, ajuta la obţinerea unui preţ exagerat pa Rostov cînd au apărut şi de vindeau pe sub mînă.Demagnetizoarele în schimb au cam aceeaşi construcţie, indiferent de firmă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări