relucavnic Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Am o curiozitate cu acest modem am vazut pe net ma iexact pe youtube ca cineva a bagat o placa audio prin usb la un router wireless si mergea muzica ce o punea de pe calculator.Intrebarea este si la acest model de modem pe care il am eu se poate face asa ceva sau numai la unele modele? Las linkc-ul cu videoul Link spre comentariu
Vizitator andrei_teopop Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Se poate face asa ceva la orice router care detine1. Port USB2. Capabilitatea de a rula un software/firmware special(OpenWRT, DD-WRT, etc.)Detaliez putin punctul 2. Practic router-ul acela devine un server linux in toata regula, il putem trata ca pe un PC fara interfata grafica(ferestre, butoane etc).Sunt necesare ceva cunostinte pentru a schimba software-ul producatorului cu unul modificat din genul celor de mai sus. Apoi trebuie gasit/compilat un modul de kernel pentru placa aceea audio pe usb, nu intru in detalii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum