Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 salut inca o data baieti ,puteti sa ma ajutati si pe mine ?Am tv tuner si nu am senzor pentru telecomanda ,ma puteti ajuta sa construiesc unul ,ce piese imi trebuie sa fac eu unul ca am cautat sa cumpar unul si nu se gasesc de cumparat separat doar daca cumperi tv tunerul cu totul Link spre comentariu
tntgarbage Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 de obicei tv tuner inseamna, daca este extern, un sistem care cuprinde un procesor, memorie si selector. Acestea lucreaza impreuna pe o magistrala de date I2C specifica fiecarui tip de fabricant.Senzorul IR care primeste semnalele de la o telecomanda comunica pe o anumita frecventa cu procesorul si este "imperecheat" ca frecventa (coduri IR) cu ceea ce emite telecomanda.Sfatul meu este sa gasiti o tc universala cu cat mai multe coduri ce pot fi generate de catre ea, astfelincat la o cautare automata a codurilor (scanare a tc) sa aveti sansa ca sa "pice" pe codul original al tunerului.Mai exista si tc care "invata" un anumit cod, asta ca o ultima solutie, caz in care va trebuie sa imprumutati eventual o tc originala a tunerului.bafta Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 salut inca o data baieti ,puteti sa ma ajutati si pe mine ?Am tv tuner si nu am senzor pentru telecomanda ,ma puteti ajuta sa construiesc unul ,ce piese imi trebuie sa fac eu unul ca am cautat sa cumpar unul si nu se gasesc de cumparat separat doar daca cumperi tv tunerul cu totulNu prea ai postat corect si la obiect ....:ce tv tuner ai internsau extern ,,,?????..ce senzor ai nevoie ,acum trebuie sa ghicesc ..ai nevoie Cablu IR cu senzor pentru telecomanda care arata asa ....sau ce ..... ................ Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 salut inca o data baieti ,puteti sa ma ajutati si pe mine ?Am tv tuner si nu am senzor pentru telecomanda ,ma puteti ajuta sa construiesc unul ,ce piese imi trebuie sa fac eu unul ca am cautat sa cumpar unul si nu se gasesc de cumparat separat doar daca cumperi tv tunerul cu totulNu prea ai postat corect si la obiect ....:ce tv tuner ai internsau extern ,,,?????..ce senzor ai nevoie ,acum trebuie sa ghicesc ..ai nevoie Cablu IR cu senzor pentru telecomanda care arata asa ....sau ce ..... ................ tv tunerul este intern si senzorul cam asa ar arata ca cel postat de tine in imagine si am telecomanda tv tunerului dar nu am senzorul si as incerca sa construiesc unul Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Un cablu Ir cu tot cu senzor cablu , mufa... costa la Mag in jur la 14ron .dar daca vrei sa il construesti tu uite aici cumperi un senzor cablu si un jak nu mai ramane decat sa identifici dispunerea GDN, V+ ,OUT Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Un cablu Ir cu tot cu senzor cablu , mufa... costa la Mag in jur la 14ron .dar daca vrei sa il construesti tu uite aici cumperi un senzor cablu si un jak nu mai ramane decat sa identifici dispunerea GDN, V+ ,OUT da inteleg dar ce fel de senzor cum se numeste trebuie sa aiba o denumire sau model. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 TSOP34838 de exemplu, costa 2,35 lei pe net. Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 TSOP34838 de exemplu, costa 2,35 lei pe net.mersi Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 La postari conecutive nu mai folosi .......se supara Moderatorii acestei sectiuni ...foloseste ..si acum sa trecem la ale noastre,,, poti cumpara si TSOP 1756 ..este f sensibil si preia semnal telecomanda de la distanta ... Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 mersi Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 salut anca o data am luat un receptor de care mi-ai aratat tu in poza dar nu reusesc sa ii dau de cap cu v+ ,gnd ,out.A m verificat tc si e functional ,daca ating firele intre ele de la jack montat la tv tuner mi se deschide pe tv sau se inchide dar nu nimeresc cum vin lipite pe receptor ma-m chinuit mult si le-am inversat intre ele de le-am inebunit ,poti sa ma ajuti? Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 si inca ceva am luat firele care sunt lipite pe jak la controlat cu aparatul de masura si pe unul imi arata la aparat4.55 pe al doila 4.64 si pe al treilea imi arata 00 cum sa le leg Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 ... spune exact ce tv-tuner e, și-ți spunem exact cum trebuie legate.și mai spune și ce senzor IR anume ai luat... multe componente au disponibil datasheetul pe net, și poți afla exact ce semnifică fiecare pin... Link spre comentariu
Vizitator marianciucan Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 un tv tuner compro technology Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 si inca ceva am luat firele care sunt lipite pe jak la controlat cu aparatul de masura si pe unul imi arata la aparat4.55 pe al doila 4.64 si pe al treilea imi arata 00 cum sa le legDaca specificai dinainte tipul si modelul de tv tuner alta era situatia ,probabil ca senzorul IR nu se potriveste ca si frecventa de lucru ..acum trebuie sa testezi cu mai multi senzori pana gasesti unul sa lucreze la frecv data de tv tuner ..uite aici un ex :http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 092_DS.pdfoftopic .ti-am trimis un mp dar l-ai ignorat mai mult de atat nu am cum sa te ajut .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum