Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Nu mi se aud toti satelitii ,decat 2 sateliti si se aude si un zgomot[bazait]intrun satelit cand este oprit calculatorul,daca unesc cele 3 fire de la 5.1 se aud toate boxele ,imi puteti spune ce poate avea si daca mai merita reparatia, pe sistem am dat 170 roni. Link spre comentariu
Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Nu mi se aud toti satelitii ,decat 2 sateliti si se aude si un zgomot[bazait]intrun satelit cand este oprit calculatorul,daca unesc cele 3 fire de la 5.1 se aud toate boxele ,imi puteti spune ce poate avea si daca mai merita reparatia. Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Ceva problema la placa de sunet probabil....ai testat pe alta placa sau pe alta sursa de semnal (ex:telefon)? Link spre comentariu
Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Am incercat si pe alt calculator mai nou ,si pe un dvd cu dolby digital se auzeau numai 2 sateliti. Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Nu inteleg la ce te referi cand zici ca unesti firele...... Link spre comentariu
Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 -[cablul stereo ecranat are un fir pe mijloc si lita pe langa fir]. Cand zic ca unesc firele inseamna ca unesc toate mijlocurile de la cele trei fire de intrare in sistem 5.1 si toate litele de la cele 3 cabluri bineanteles separat .Asta inseamna ca boxele se aud dar daca le pui fire separat nu se mai aud decat doua boxe[fire cu un jac si doua mufe rca,sunt trei fire].Deci eu vreau sa stiu daca boxele mele mai pot fi vreodata cum au fost ele facute de fabrica,adica sa functioneze cu trei fire jac respectiv doua rca -3 buc si sa intre in placa de sunet a calculatorului ,sau sa mearga pe un dvd cu dolby 5.1 tot cu trei fire si sa nu se auda decat doua boxe. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Pai hai s'o luam asa. Daca unesti intrarile in sistem, aplici acelasi semnal pe toate. In cazul asta, zici ca se aud toate boxele. Atunci sistemul este ok, si ambele tale surse de semnal sunt defecte sau configurate prost.Ar mai fi o varianta, si anume sa ai masa lipsa pe unele intrari, si de asta functioneaza cand le legi intre ele. Daca legi intrarea de la cele 2 boxe care se aud in mod normal, la alta iesire a placii de sunet sau DVD, decat cea care le apartine in mod normal, se aud? Incearca sa legi intre ele doar firele de masa din cablurile stereo, adica cele din exterior. Link spre comentariu
Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 O sa incerc si ce spui tu ,momentan le-am dus la un meserias si nu poate sa le faca zice ca 5.1 se aud numai daca am film in dvd sau in calculator cu surround ,nu stiu sa le faca , nu stiu la ce te referi cu intrarea din boxe la iesirea din placa de sunet a calculatorului. Link spre comentariu
Vizitator andreigeorge Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 An adus boxele de la reparat ,meseriasul nu a putut sa le faca 5.1 in final le-a unit firele pe placa inauntru in sistem . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum