Parakiosu2 Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 Am vazut intr-o revista dif de 1 ohm si statie cu 8 iesiri de 340 w.Este adevarat?aaa....si sunt cam 1000 euro bucata si amplifu vro 4400 euro Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 pai ala de 1 ohm bag mana in foc ca era pentru masina. se folosesc difuzoare cu impendantza mica din cauza tensiunii de 12 v de la masina. Sigur avea 2 bobine de 2 ohmi. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 aceea si parere o am si eu...erau de masina...profesioanel din cate stiu eu nu se fac cu impedanta de 1 ohm, iar pt utilizatori casnici si hi-fi ar fi destul de greu achizitionare unui astfel de amplificator pt un difuzor... Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Iunie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2006 aceea si parere o am si eu...erau de masina...profesioanel din cate stiu eu nu se fac cu impedanta de 1 ohm, iar pt utilizatori casnici si hi-fi ar fi destul de greu achizitionare unui astfel de amplificator pt un difuzor...poate nu ma-am exprimat eu bine Are 8 iesiri de 340w si este de casa si nu de masina.Are 8 Boxe care se baga in tavan sai pereti si aceste dif au 3 mm grosime.Ring a bell ? Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 Ring a bell ?Snake nu a zis nimica rau, TU NU AI INTELES. Difuzorul este de masina iar amplificatorul acela se utilizeaza de exemplu in sali de conferintza cum ii la batranu nostru parlament unde sunt sateliti mici si multi si nu are rost sa dai cu multe ampuri pe ei asa ca s-au facut aceste ampuri speciale cu 8 iesiri. si vezi ca sunt amplificatoare de genu asta care au de exemplu 8 x 80 w la 100V, adica daca nu pui o boxa care are un transformator in ea sa faca semnalul de 100v in curentul necesar boxei, o arzi de mama focului.Acuma iti suna clompotzelul?Daca nu am zis bine va rog corectati-ma, posibil de la ora asta... Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 aceste dif au 3 mm grosimece? mai uitate odata :goodman: Link spre comentariu
felixx Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Scrie si tu un nume si poate o adresa-de revista sau ce era aia- sa vedem si noi.......bine? Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 si mie imi suna a instalatie P.A.pretu de 4400 euro mi se pare extrem de piperat :rolleyes: exista la monacor amplificatoare asemanatoare la un pret mai mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum