Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare de 1 OHM?La dracu

Parakiosu2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

3

• Parakiosu2

2

• radue

1

• felixx

1

Top autori în acest subiect

pai ala de 1 ohm bag mana in foc ca era pentru masina. se folosesc difuzoare cu impendantza mica din cauza tensiunii de 12 v de la masina. Sigur avea 2 bobine de 2 ohmi.

Link spre comentariu

aceea si parere o am si eu...erau de masina...profesioanel din cate stiu eu nu se fac cu impedanta de 1 ohm, iar pt utilizatori casnici si hi-fi ar fi destul de greu achizitionare unui astfel de amplificator pt un difuzor...

Link spre comentariu

aceea si parere o am si eu...erau de masina...profesioanel din cate stiu eu nu se fac cu impedanta de 1 ohm, iar pt utilizatori casnici si hi-fi ar fi destul de greu achizitionare unui astfel de amplificator pt un difuzor...

poate nu ma-am exprimat eu bine Are 8 iesiri de 340w si este de casa si nu de masina.Are 8 Boxe care se baga in tavan sai pereti si aceste dif au 3 mm grosime.Ring a bell ?
Link spre comentariu

Ring a bell ?

Snake nu a zis nimica rau, TU NU AI INTELES. Difuzorul este de masina iar amplificatorul acela se utilizeaza de exemplu in sali de conferintza cum ii la batranu nostru parlament unde sunt sateliti mici si multi si nu are rost sa dai cu multe ampuri pe ei asa ca s-au facut aceste ampuri speciale cu 8 iesiri. si vezi ca sunt amplificatoare de genu asta care au de exemplu 8 x 80 w la 100V, adica daca nu pui o boxa care are un transformator in ea sa faca semnalul de 100v in curentul necesar boxei, o arzi de mama focului.Acuma iti suna clompotzelul?Daca nu am zis bine va rog corectati-ma, posibil de la ora asta...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări