Vizitator razvanmagureanu Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Salutare!Avem un monitor LCD foarte ambitios care vrea sa devina TV. Cum pot face acest lucru fara un calculator cu TV Tuner? Exista TV Tunere care sa mearga fara PC si daca da pot prinde toate posturile TV la claritate foarte buna?A doua problema este ca acest monitor nu are boxe. Cum pot pune un sistem audio (Un Genius 5.1 daca se poate pentru ca il am deja sa nu mai cumpar altul) si la ce pret ma duce toata investitia? Se merita? Link spre comentariu
stefank Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Exista tunere externe care merg si fara pc , calitatea imaginii depinde de calitatea tunerului si al monitorului , tunerul are iesire audio mai putin 5.1 . Daca se merita sau nu da o cautare pe net sa vezi ce preturi sint si in functie de asta vei hotari tu . Link spre comentariu
Vizitator razvanmagureanu Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Calitatea monitorului este destul de buna. Ma intereseaza sa se vada macar la aceiasi calitate ca la un TV normal cu tub, imaginea clara nu neaparat rezoluti astronomice. Daca nu are iesire 5.1 nu se poate rezolva cu un spliter si cele 3 mufe le reduc in una singura si o bag in tuner. Se aude sunetul ceva mai prost dar functioneaza toate cele 5 boxe + wofer nu?Nu am gasit mare lucru pe net. Ce imi recomanzi? Imi poti oferi in link? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Uite un link, dar majoritatea magazinelor online comercializeaza asa ceva: http://www.cel.ro/tv-tunere/954_Extern-(nu-necesita-PC)/ Link spre comentariu
Vizitator razvanmagureanu Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Multumesc mult asta am vazut dar ma refer la un model anume. Asa degeaba ma uit la ele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum