Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 2x10 w

Vizitator balanandrei10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

montajul si baraie ca toti draci

Sigur nu e de la ecranarea montajului. Ai gresit undeva la desenarea cablajului.
Si daca pocneste tot timpul la intervale de o secunda, nu se aude ,in functie de volum, se aude la fel indiferent daca e dat la maxim sau la minim, si chiar daca nu am legat nimic pe intrare, doar alimentare si difuzorul.P.S. acesta este la un modul cu TA7270
Link spre comentariu

Nu mai gasesc cablajul in eagle ca sa il compar, insa ma-m uitat peste datasheetul lui TDA2030 si am vazut o greseala, si nu stiu unde e greseala la cablaj sau schema, la versiunea simpla nesimetrica R2 ete legat La c2 care la randul lui este legat la GND ( asta la schema), pe cand la cablaj C2 este legat la R2 si acesta este legat la masa, cum e corect?

Link spre comentariu

pai nu prea e facut corect.....fa-l sa semene cu cel din link.....succeshttp://www.electronica.mk/all_articles/ ... er_PCB.PNG

Nu prea am cum sa il fac sa semene, cel putin asa spun eu ( nu stiu reguli si nu am experienta in proiectat cablaje tip amplificatoare sau altfel de cablaje care produc interferente intre piese) eu am nevoie de alimentare simpla.......

masa in desenul tau era mult mai bine sa fie intr-un punct si din acel punct sa pleci cu trasee de masa spre fiecare directie unde ai nevoie de masa

Sa inteleg ca trebuie sa fac un fel de ramnificatie.......
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări