Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 2x10 w

Vizitator balanandrei10

Postări Recomandate

Vizitator balanandrei10

Salutare ! Am si eu o problema ... Am cumparat un kit de amplificator 2x10 w cu tda 2030a si am o problema .... Daca ii dau tare :da baraie daca stie cineva din ce sa fie ... oare pt ca este traful mic sau nsh ..... :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator balanandrei10

Traf ... lesinat , filtraje ...Cu ce l'ai alimentat (sursa) ?

Acuma i-am schimbat traful si se aude mai bine i-am pus unul de la un televizor vechi calumea :jytuiyu dar totusi nu se aude cum ma asteptam eu :d
Link spre comentariu
Vizitator balanandrei10

este un amp cu tda 2030a si este alimentat de un traf vechi de la un televizor care scoate 16 v .... amlificatorul :nebunrau: are si niste condesatori de 25v 3300 micro dar nu stiu sigur daca sunt de filtraj ... nu baraie la volum mic

Link spre comentariu
Vizitator balanandrei10

Problema e ca 10W nu mai sunt ce au fost o data.Adica difuzoarele lesinate din ziua de azi cu sensibilitate de 83-87 db/1w/1m abia scot ceva sunet cu 10W in ele.

Problema e ca am incercat cu toate tipurile de boxe .... am luat unele de la un sistem genius 5005.... rahat ..... mi-a zis tata sa pun niste boxe deale lui de la un magnetofon vechi ..... au mers o idee mai bine
Link spre comentariu

este un amp cu tda 2030a si este alimentat de un traf vechi de la un televizor care scoate 16 v .... amlificatorul :nebunrau: are si niste condesatori de 25v 3300 micro dar nu stiu sigur daca sunt de filtraj ... nu baraie la volum mic

Pune si tu niste poze cu acest amplificator,sa vedem si noi ce branze ai facut tu pe acolo.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Scuze daca ma-m bagat peste opicul omului, dar am si eu o problema , am facut un cablaj in eagle (acum aproape un an) cu tda2030 am facut montajul si baraie ca toti draci, si e clar ca nu am stiut cum sa fac cablajul, baraie si al volum mic si la volum mare, deci u e ecranat bine, ma puteti ajuta cu un cablaj care este proiectat ok?Multumesc si scuze daca am deranjat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări