Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa-mi fac u subwoofer la vreo 200w

Parakiosu2

Postări Recomandate

Vreau sa-mi fac u subwoofer la vreo 200w activ.Astept schema de la voi (va rog) si daca se poate si o schema pentru doua boxe care ca fie active tot la vreo 200 w.Daca stie cine de finali sa bag in ele ar fi perfect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Parakiosu2

2

• adi_0106

1

• radue

1

• adircf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

din cate vad ...... din ceea ce ai postat pana acum pe forum ..... nu prea le ai cu "botanica" asta ..... iti recomand sa scoti banii si sa cumperi ceva gata facut- parerea mea :rolleyes:

Link spre comentariu

si eu am vrut sa-ti zic asta, dar mi-a fost rusine.

Da in mare masura aveti dreptate.Eu sincer stiu cu ce se mananca dar nu am timp sa cau mereu pe net.Nu am facut de pe vremea lui 2n3055 amplificatoare si boxe si nu mai sunt la curent cu electronica de multi ani.Spre exemplu am auzit de Mos-fet si alte chestii din astea dar eu nu imi pierd timpul sa stau sa fac cablaje si sa montez piesele.Vroiam de la voi un sfat pentru kitt-urile noi pe care le gasesc in comert.Care sunt mai bune (nu cunosc serii de tranzistori sau Ci-uri) si care credeti voi ca sunt originale si nu facute cu Chinezarii.Si mai vroiam si planuri cu boxe care le-ati experimentat voi.Spre exemplu eu am in cap sa-mi fac un sistem 2.1 cu Sateliti mari ge 200-350 de w si un subwoofer idem.Nu sunt la curet cu tehnica moderna si nu stiu cat trebuie da fi -de exemplu-diferenta de putere dintre sateliti si Subwoofer.Si nici nu stiu daca trebuie sa fie vreo dif.Ceream doar un pic de ajutor .Daca v-am suparat scuzati-ma.
Link spre comentariu

nu e nicio problema...am vazut ca ti-a raspuns adi la sectiunea "amplificatoare"...vezi ca e buna combinatia aia :yawinkle: ink ceva: daca nu vrei sa-ti pui lumea in cap pe aici posteaza intrebarile la sectiuni corespunzatoare :yawinkle: si totul va fi bine :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări