Cilibiu Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Salut tuturor.Detin urmatorul sistem sunet in apartamentul meu.Amplituner CAT SOUND CS-9074 sateliti CANTON CD501 sub woofer de la un sistem pixelview.Placa de sunet USB 24bit iesire digitala, coaxiala,analogica.Placa suna foarte bine, amplitunerul la fel de bine, sateliti super bine , insa basul stau cam prost cu el, suna bine dar frecventa de rezonanta maxima este cam sus, daca am frecvente sub 45HZ parca baraie aiurea. Am pus osciloscopul si semnalul este SINUS PERFECT. Nu este PEAK ca sa zic ca ar fi devina semnalul si nu diful.Doresc o recomandare a unui dif de subwoofer de 8 inch max 50w RMS care sa aibe o claritate bine definita si raspuns foarte bun in frecventele joase, de la 20hz.Incinta subwooferului este destul de bine facuta, rezonanta este mare si profunda dar sub 45 hz am zis ce se intampla, incinta este facuta din rumegus fin presat, nu este laminat pe interior, grosimea peretilor este de 12mm.Ce recomandari oferiti?Am cumparat amplitunerul cu 200 lei acum vreo 3 ani.Am cumparat sateliti cu 250 lei acum cateva luni.Vreau sa rezolv si problema cu basul, cam asta mai este de rezolvat ca sa am un sistem audio HQ. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 eu tind sa cred ca incinta subului este de vina. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Posibil vad ca frecventa de rezonanta este de 50hz, mai jos scade db.Daca ma poti ajuta iti fac poze si iti scriu lungimile , poate pot sa fac alta ca sa sune undeva pe la 35-40hz. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 o incinta trece banda ai incercat sa o simulezi cu difuzorul tau? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Nu stiu la ce te referi....... Eu am folosit TTG si am mutat pas cu pas cate 1hz sa vad unde suna cel mai bine, unde intra in rezonanta. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Clar incinta e de vina.Dar ce faci cu 20Hz? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 hai sa nu fie 20Hz dar un 35Hz e mai mult decat decent. pana si frecventa asta se obtine cu difuzoare de o calitate buna/ foarte buna , asta implicand niste costuri destul de mari. Ar fi bine sa pui niste poze eventual niste date despre incinta de bass , sa vedem si noi ce si cum . (poti pune si poze cu satelitii ,sa vada lumea cum i-ai reconditionat ) Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Se pare ca am coborat mai jos de cat ma gandeam eu.@wally are dreptate pe la 35hz ar fi cel mai perfect.O sa fac poze cu subul si cu sateliti si o sa pun aici pozele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum