Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe profesionale-SA LE FAC EU SAU SA LE IAU FACUTE-de serie

Parakiosu2

Postări Recomandate

Sal vreau sa aud parerea vostra despre ce statie si ce boxe va-ti face pentru Nunti ,Botezuri sau chefuri .Si pentru in-door si pentru out-door.Vreau sa stiu ce putere ati folosi voi la amplificator si la boxe.Ce fel de boxe ,cu ce fel de difuzoare sunt echipate boxe si eventual numarul boxelor.2?4? etcMultumesc anticipat si astep sugestiile voastreVreau ceva super tare :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

2

• Parakiosu2

2

Top autori în acest subiect

eu am momentan 2 wn15s cu bmd 450 si sincer numai cu una am fost pana acuma(mai strang bani pt al doilea bas :finga: ) amplificata de pe un mixer cu bloc incorporat 2 x 500w la 8 oameni Allen & Heath :smt007 . Am facut fata la toate sonorizarile chiar daca au fost sali mici sau mari.Eu zic ca merita sa investesti in doua boxe din astea si un amplif pe masura, nu vei fi dezamagit.Dupa parerea mea, configuratia asta este cea mai buna in raport calitate, pret

Link spre comentariu

eu am momentan 2 wn15s cu bmd 450 si sincer numai cu una am fost pana acuma(mai strang bani pt al doilea bas :finga: ) amplificata de pe un mixer cu bloc incorporat 2 x 500w la 8 oameni Allen & Heath :smt007 . Am facut fata la toate sonorizarile chiar daca au fost sali mici sau mari.Eu zic ca merita sa investesti in doua boxe din astea si un amplif pe masura, nu vei fi dezamagit.Dupa parerea mea, configuratia asta este cea mai buna in raport calitate, pret

Zi-mi te rog de unde se pot lua astea si cam cati bani trebuieMerci
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări