Parakiosu2 Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 Sal vreau sa aud parerea vostra despre ce statie si ce boxe va-ti face pentru Nunti ,Botezuri sau chefuri .Si pentru in-door si pentru out-door.Vreau sa stiu ce putere ati folosi voi la amplificator si la boxe.Ce fel de boxe ,cu ce fel de difuzoare sunt echipate boxe si eventual numarul boxelor.2?4? etcMultumesc anticipat si astep sugestiile voastreVreau ceva super tare :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 eu am momentan 2 wn15s cu bmd 450 si sincer numai cu una am fost pana acuma(mai strang bani pt al doilea bas :finga: ) amplificata de pe un mixer cu bloc incorporat 2 x 500w la 8 oameni Allen & Heath :smt007 . Am facut fata la toate sonorizarile chiar daca au fost sali mici sau mari.Eu zic ca merita sa investesti in doua boxe din astea si un amplif pe masura, nu vei fi dezamagit.Dupa parerea mea, configuratia asta este cea mai buna in raport calitate, pret Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Iunie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2006 eu am momentan 2 wn15s cu bmd 450 si sincer numai cu una am fost pana acuma(mai strang bani pt al doilea bas :finga: ) amplificata de pe un mixer cu bloc incorporat 2 x 500w la 8 oameni Allen & Heath :smt007 . Am facut fata la toate sonorizarile chiar daca au fost sali mici sau mari.Eu zic ca merita sa investesti in doua boxe din astea si un amplif pe masura, nu vei fi dezamagit.Dupa parerea mea, configuratia asta este cea mai buna in raport calitate, pretZi-mi te rog de unde se pot lua astea si cam cati bani trebuieMerci Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 ai pm.pai sunt vreo 3 siteuri serioase unde ti-ai putea face incintele si sa-ti cumperi difuzoarele si asta e unul dintre ele :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 uite aici http://www.hi-end.ro/index.php?cPath=8 Vad ca esti din Buc, vii le vezi si cumperi ce-ti place :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum