Dr.L Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Interesanta schemaImi place cum masoara curentul si tensiunea de iesire De unde provine schema? Link spre comentariu
bolek Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Schema e a unui american de pe un forum din afara.A postat-o acu' niste ani si s-a pierdut (cam cum s-a mai intamplat si pe aici mai demult).Am recuperat-o dupa ceva sapaturi mai adanci.Integratul 2524 e parte a seriei 3525,3524.Poate ne apucam sa mazgalim si incercam sa completam si zonele cu stersaturi (ex. diodele de putere? 2x ceva... ) Bobinoiul de 35uH trebuie gandit bine, daca se satureaza cumva iese foarte trist.Nu am testat-o pentru simplul fapt ca nu am un traf de 2.5kW la care sa o asociez, dar am vazut ceva cereri pe forum pt o schema de PREREGULATOR. La asa ceva se preteaza, iar piesele sunt destul de ieftine; se va modifica esential modul de citire a tensiunii insa. Stabilizarea e pe ramura minus. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 ca diode de putere se pot pune STTH6003(2..3 buc),150EBU04...etcavand bobina de doar 35uH cred ca lucreaza la o frecventa destul de mare.pentru a nu se satura,ar fi necesar macar un miez T200-52(MICROMETALS) sau 2 seturi E71-3c90 lipite.sunt energii mari de inmagazinat.avantajul miezurilor de la micrometals este ca se satureaza lent,pe cand ferita 3c90 se satureaza brusc.eu nu am mai apucat sa mai fac nimic la sursa cu preregulator... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 O fi curentul mare de are 35u? 35u la 25A ?! O fi tensiunea mare.Regimul termic nu e o problema ,limitarea curentului e suficienta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum