dodo007 Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Va salut,Am o rugaminte. Daca a programat cineva Atmega8U2 cu programator USBAsp.Eu ma incercat cu Khazama, eXtreme Burner - AVR, SinaProg si nu am gasit in lista lor Atmega8U2 si ca Atmega8 nu se programeaza.Am si programator ISP mai vechi pe serial, dar nu stiu cu ce soft (care sa contina si microcontrolerul respectiv) sa programez acest Atmega8U2.Va multumesc. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 pe serial poti sa folosesti ponyprog dar ai grija cu el sa nu blochezi uC-ul ca sunt ceva diferente de programare la fusebiti. citeste documentatia la ponyprog inainte sa te apuci sa programezi. Link spre comentariu
stefan_k Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Atmega8U2 vad ca e in lista lui avrdude (linux, avrdude version 5.11.1, -p m8u2)Pe windows, cred ca avrdude vine cu WinAVR.Avrdude suporta usbasp. Link spre comentariu
dodo007 Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Va multumesc mult pentru raspunsuri.Am reusit cu Progisp care are si atmega8u2, cu usbasp.Cu respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum