adi_0106 Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 parca mai degraba Domotec decat Dibesci ... :supz: :supz: + ca la domotec sunt si parametri Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 atat.!uite aicea parametriii..ms-800 e ala pe 20 cm Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 Sensitivitatea este cam mica (85 respectiv 87 dB) Link spre comentariu
anddy Postat Septembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2006 chiar te rog anonim292000 ca si la mine se aud sufluri cand le forjez si sunt de la porturile bassreflex...daca ai putea si o incinta pt el sau macar cati litri sa aiba....eu le dau 70W dar statia e pe 8 ohm si se incalzesc oleaca dar nu au nimic,statia are ca se incalzeste ca dracu Link spre comentariu
Vizitator anonim292000 Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 sal! volumul tubului din ce mi-a zis cel de la magazin este 32- , diametrul potrului pus de mine este L 14 cm si grosimea de 6,5. Iti spun ca daca reusesti sa faci aceasta incinta o sa ramai uimit de cum se aude.Pe port am dat 30.000 mii lei.Am sa pun si niste poze sa-ti dai seama cum este.scuze am gresit volumul tubului :rolleyes: am editat Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Ok,in final ce incinta i trebe?ca mi-a picat si mie unu pe mana si nush cum sa il folosesc bine.Si...rezista mai mult de 70w,l-am pus pe o statie auto blaupunct de apx 150w(gta4 special mk2) si nu a facut poc. Pe 70w se incalzeste de la distorsiuni. Link spre comentariu
anddy Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 De mult timp le-am aruncat...a iesit fum din ele. Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Ok,in final ce incinta i trebe?ca mi-a picat si mie unu pe mana si nush cum sa il folosesc bine.Si...rezista mai mult de 70w,l-am pus pe o statie auto blaupunct de apx 150w(gta4 special mk2) si nu a facut poc. Pe 70w se incalzeste de la distorsiuni.Salutare. Pana la urma ce incinta ai facut la acest difuzor? Mi-a picat unul pe mana si vreau sa-l arunc in portbagaj la un golf 4. M-am gandit la un cub cu latura de 35 cm, dar mai ramane problema portului.Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum