Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif Semtoni

anddy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

7

• dividivus

3

• LUCI

2

• radue

2

Top autori în acest subiect

chiar te rog anonim292000 ca si la mine se aud sufluri cand le forjez si sunt de la porturile bassreflex...daca ai putea si o incinta pt el sau macar cati litri sa aiba....eu le dau 70W dar statia e pe 8 ohm si se incalzesc oleaca dar nu au nimic,statia are ca se incalzeste ca dracu

Link spre comentariu
Vizitator anonim292000

sal! volumul tubului din ce mi-a zis cel de la magazin este 32- , diametrul potrului pus de mine este L 14 cm si grosimea de 6,5. Iti spun ca daca reusesti sa faci aceasta incinta o sa ramai uimit de cum se aude.Pe port am dat 30.000 mii lei.Am sa pun si niste poze sa-ti dai seama cum este.scuze am gresit volumul tubului :rolleyes: am editat

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Ok,in final ce incinta i trebe?ca mi-a picat si mie unu pe mana si nush cum sa il folosesc bine.Si...rezista mai mult de 70w,l-am pus pe o statie auto blaupunct de apx 150w(gta4 special mk2) si nu a facut poc. Pe 70w se incalzeste de la distorsiuni.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ok,in final ce incinta i trebe?ca mi-a picat si mie unu pe mana si nush cum sa il folosesc bine.Si...rezista mai mult de 70w,l-am pus pe o statie auto blaupunct de apx 150w(gta4 special mk2) si nu a facut poc. Pe 70w se incalzeste de la distorsiuni.

Salutare. Pana la urma ce incinta ai facut la acest difuzor? Mi-a picat unul pe mana si vreau sa-l arunc in portbagaj la un golf 4. M-am gandit la un cub cu latura de 35 cm, dar mai ramane problema portului.Numai bine!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări