anddy Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 Sal..am cumparat de curand niste dif Semtoni XS-L830 de 8" si nush ces cu ele...chinezarii cred.....pe ele scrie "subwoofer free air max power 400W" ...vrajeala..da au magnetul cam mare adik are 13 cm diametru iar membrana de cauciuc e groasa si tare........eu le folosesc pe o statie jvc de 70 w rms si nu au nik...dar numi place cum suna in incinte.....stie cineva date de ele(Qts.Qms....) ca sa le fac si eu niste incinte klumea..ca eu nu am gasit nimik de ele pe net....am gasit doar k au aceeasi serie (XS-L830) ca niste dif de la Sony Xpload..... si deci sunt chinezarii....pe site la semtoni nu exista asa ceva ...doar seamana Link spre comentariu
radue Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 pai pune o poza cu ele Link spre comentariu
anddy Postat Iunie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2006 o sa pun si poze cu ele duminica Link spre comentariu
dividivus Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Nu suna bine in incinte, pt ca nu au nevoie de incinta, numai un perete despartitor intre fata si spate (adica trebuie doar montate pe ceva, difuzoarele FREE AIR inseamna defapt ca au nevoie de o incinta infinit de mare, deci nu trebuie sa calculezi cu ajutorul parametrilor) Link spre comentariu
radue Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 probabil trebuie sa le pui pe panou infinit ( a zis si dividivus mai sus ) Link spre comentariu
dividivus Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 http://www.decware.com/secrets3.htm ?The moral of this story is that for a speaker to have bass, it must be in a box, or in some kind of baffle that is large enough to delay the back- wave so as not to be out of phase with the front wave. "Boxless" woofers do not exist. The term Free-air & Boxless was meant to mean you can mount woofers in a baffle board located against the back seat inside your trunk rather than in a box placed in your trunk. If done correctly, your trunk becomes the box and traps the back waves of the woofers, while the front waves come through your back seat. The difference between a "Free-Air" woofer and any other kind is a rather gray area. In general a Free-air woofer will be lower compliance than usual which means it is stiffer. Since it will not have a tightly sealed box to push against, the suspension system which controls how the cone moves in and out, must be tighter. If it were not, the speaker would do something not unlike a fish out of water every time you turned it up loud. 7 out of 10 "Free-Air" installations that I have seen are done incorrectly. These installs use a board with two holes in it and screw it to the back seat from the trunk. All around the board are gapping holes from which cancellation can occur. These installs perform about like Fred's holes when they're 1/2 full of dirt. http://www.carstereo.com/help/Articles.cfm?id=51 Free Air - subwoofers are either mounted under the rear deck or behind the rear seat of a car. This configuration will not work very well for hatchbacks. Holes have to be cut where the woofers are to be mounted. Since the woofers use the whole trunk as a box, the trunk has to be as sealed as possible from the cabin. Trunk can be isolated usually by putting particle board under the deck and behind the seat. The drawback of free air subwoofers is that bass will not be very accurate (especially at lower frequencies), and more amplifier power will be required than with a regular box, but then again, you still have a full trunk. Link spre comentariu
anddy Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 uitati si pozele la difuri ..... care a mai vazut asa ceva..?? Link spre comentariu
anddy Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 Imi poate spune cineva daca la aceste woofere le pot pune incinta..si de care .... eu momentan le folosesc in incinta bassreflex dar sunt cam mici incintele.... Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 ai putea face o incinta fara sa pui placa posterioara, acesta ar semana cu un infinit baffle Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 am vazut difuri dinastea atata doar ca scria domotec pe ele in rest erau la fel... :finga: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 am vazut difuri dinastea atata doar ca scria domotec pe ele in rest erau la fel... :finga:domotecurile sunt bune ....... am si parametrii lor Link spre comentariu
anddy Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 adi da si tu parametrii la domotecuri te rog Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Scuze m-am incurcat nu erau domotec,erau dibeysi(nu stiu cum se scrie,are un prieten in masina) Link spre comentariu
Vizitator anonim292000 Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 heheee ce conicidenta....am si eu un asemenea dif am dat pe el 600 de mii anul trecut.....l-am pus intr-un tub bass reflex(ca de').Defapt tubul a fost cumparat co tot cu dif debesi sau cum ii zice :rolleyes: dar l-am parlit pe ala si l-am inlocuit cu asta.Prima oara se auze urat din cauza portului de bass reflex(nu putea evacua aerul si se auzea un fasait) si l-am schimbat cu unu mai mare dupa cum am calculat eu la momentu ala.In concluzie daca vrei iti pot da eu dim portului, lungimea tubului.Vreau sa zic ca sunt uimit de cum se aude dif asta, rupe in doua, l-am pus pe dacia varului meu si vibra toata nu puteai sta in ea.Pt un dif de 8" se aude excelet,dar nu da mai mult de 70-80 w rms in el ca-l parlesti.... Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 parca mai degraba Domotec decat Dibesci ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum