Vizitator balanandrei10 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Salutare! am si eu o problema cu un nokia 302 .... mi-a spart cineva un ou pe el =)) Treaba este ca acuma nu mai merge... Mai exact se aprinde displayul negru si scoate un sunet incet foarte ciudat ... cred ca este un scurt ceva la driver ... Cine ma poate ajuta Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Mergi la service. Link spre comentariu
Vizitator balanandrei10 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Mergi la service.Ce sfat de rahat .... Am intrebat daca pot face eu personal ceva .... Oricine ar putea sa spuna asta .... Jalnic Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Ai sculele potrivite pentru a schimba componentele existente intr-un astfel de telefon? Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 A intrat in el umenzeala si sa bulit, fugi la service pana nu rugineste. Link spre comentariu
8429kyd Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Desfa telefonul daca ai surubelnita.Apoi cu alcool izopropilic sau acetona (trebuie sa aiba gagicile) si o periuta de dinti curata placa telefonului pana nu mai are urme de lichide(ou cazul tau).Usuc-o bine sa se evapore alcoolul,inchide si vezi daca merge.Daca nu la service la ultrasunete.Succes. Link spre comentariu
Vizitator balanandrei10 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 L-am desfacut l-am curatat si cu G20 si cu izopropilic si uscat si tot ..... rezultatul 0 Link spre comentariu
8429kyd Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Bateria ai masurat-o?Trebuie sa aiba macar 3,5v ca sa o ia din loc.Daca nu merge cel mai bine e bagat la ultrasunete,refacute lipiturile oxidate unde e cazul.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum