Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut am o problema cu niste boxe

Vizitator silviu19

Postări Recomandate

Vizitator silviu19

salut imi place site-ul vostru e prima data cand intru pe el. sunt si eu pasionat de electronica asa ca un hobby si mi-am facut 2 boxe.pe boxa am 1 dif de 20 cm 4 omi 100W si un tweeter de 200 4omi si un filtru cu doua iesiri bass si inalte.acum eu ce vreau sa va intreb: ca sa le fac de 8 omi cum procedez?boxele si filtrul le-am luat de pe maica domnului de la magazinul ala mare nu stiu cum se numeste "bose" parca. pe filtre am dat aproape 1 mil pe amandoua ca sunt din alea mai babane, asa mi s-a spus.Si daca pun doua dif de bass si un tweeter pe filtru cu 2 iesiri are ceva. Multumesc mult pt ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator lost_p

Nu inteleg de ce vrei tu sa le faci de 8....si oricum nu poti.Daca filtrul e calculat pt dif de 8ohmi,si tu pui de 4,atunci frecventele de taiere nu mai sunt cele scrise pe filtru,dar asta nu e o mare tragedie.Daca tu pui 2 dif de 4 ohmi in paralel,atunci impedanta se injumatateste(stay in school) si poti arde amplificatorul.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări