Vizitator silviu19 Postat Octombrie 13, 2004 Partajează Postat Octombrie 13, 2004 salut imi place site-ul vostru e prima data cand intru pe el. sunt si eu pasionat de electronica asa ca un hobby si mi-am facut 2 boxe.pe boxa am 1 dif de 20 cm 4 omi 100W si un tweeter de 200 4omi si un filtru cu doua iesiri bass si inalte.acum eu ce vreau sa va intreb: ca sa le fac de 8 omi cum procedez?boxele si filtrul le-am luat de pe maica domnului de la magazinul ala mare nu stiu cum se numeste "bose" parca. pe filtre am dat aproape 1 mil pe amandoua ca sunt din alea mai babane, asa mi s-a spus.Si daca pun doua dif de bass si un tweeter pe filtru cu 2 iesiri are ceva. Multumesc mult pt ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2004 Partajează Postat Octombrie 13, 2004 Pai... nu le poti pentru ca difuzoarele sunt pe 4 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator lost_p Postat Octombrie 25, 2004 Partajează Postat Octombrie 25, 2004 Nu inteleg de ce vrei tu sa le faci de 8....si oricum nu poti.Daca filtrul e calculat pt dif de 8ohmi,si tu pui de 4,atunci frecventele de taiere nu mai sunt cele scrise pe filtru,dar asta nu e o mare tragedie.Daca tu pui 2 dif de 4 ohmi in paralel,atunci impedanta se injumatateste(stay in school) si poti arde amplificatorul. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 pune 2 difuri de bass in serie...da sa fie acelasi modelsi o sa ai de 8 ohm basul... tweeterul lasal asa..eventual pune pe el un rezistor de 4ohm 10W ca sa il faci si pe ala de 8ohm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum