Vizitator vlad_alexandru Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 nu stiu cum sa caut meniu pentru a cauta programe la un televizor tip philips telecomanda e tipul philips radio ... ce sa fac ca , chiar nu stiu am in meniu numa setarea timpului culoarea contras volum etc ... inafara de a cauta frecvente..:( Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 ai nevoie de o telecomanda 1696 cu care poti accesa meniul de cautare cu butonul instal Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Prima data spune ca sasiu are tvul asta sau macar tipul exact.Greu va este la unii sa faceti asta. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 ....sau tv -ul este in ..hotel mode!!! Si de aici ''buba'' cu meniul de: ''cautare programe''!! Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 incearca si tasteaza in ordine : 319753 apoi MUTE si daca este de hotel te va lasa in instalare. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Nu la orice sasiu este asa.De aceea am cerut sa ne spuna sasiul.Dar se pare ca initiatorul topicului s-a pierdut pe drum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum