Neluc Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Am gasit pe un site columbian o serie de lucrari gen ,,cercul de electronica'' pe care le-am si abordat.Nu sunt un audiofil pretentios asa ca nu am urmarit calitatea cu toate ca a venit de la sine-parerea mea-poate ma insel.Nu m-am gandit sa fac poze pas cu pas ,pun ce am. Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 foarte frumos realizat da ce este, ce face la final si mai multe detalii scheme linkuri... Link spre comentariu
Neluc Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 urmeaza si alte detalii Link spre comentariu
Neluc Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 va mai dau cateva detalii despre jucaria mea Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Super inventia. Bravo Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 preamplificatorul cu PT 2399 Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salut. Pune şi schemele, te rog. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Pt-ul nu iti taie din frecvente? am si eu 2 p-acasa, am incercat sa fac ceva cu ele dar am realizat ca imi taia destul de mult in frecvente, cel putin din inalte si medii sigur taia, pe bass nu am incercat ca nu ma interesa pe bass. Schema folosisem cea din datasheet! modulul tau cum se comporta, cand vine vb. de frecvente in comparatie de ce am spus eu? Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Si schemele:succes!!! delay_pt2399.pdf sumador.pdf pre_tonos_mono.pdf stereo.pdf Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Foarte ingenios . Felicitari. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 La TL071 de dinainte de reglajul de ton lipseşte o rezistenţă între intrarea neinversoare şi masă. E cam riscant să-l laşi fără, iar condensatorul e în plus. Are deja. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Cred că singura raţiune a cond de 2,2uF de acolo e să împiedice orice tensiune continuă să iasă spre intrarea de linie. Mai simplu era să pună un cond la ieşirea c.i. de la intrarea de microfon, aşa rezolvă şi impedanţa de ieşire mai bine. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Mă refer la condensatorul de 1uF de pe intrarea TL-ului. Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Multumesc pentru sfaturi si pareri,acum nu mai modific nimic,jucaria este in carcasa si functionala.Sunt supermultumit,a fost probata la cateva petreceri si a supravietuit.In continuare din acelasi ciclu: Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Cum aţi inscripţionat panoul frontal? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum