dosa Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 stie cineva cum se pot face comenzi de pe site-ul alibaba? Link spre comentariu
tntgarbage Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 precizati la ce adresa http va referiti si eventual daca stiti unde e depozitul (asta ca sa stim si noi costul transportului)in fine Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 http://www.alibaba.com un site plin de chinezarii ma indoiesc ca poti cumpara maruntisuri la bucata , din ce vad acolo se comanda de la 1000 de bucati in sus Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Banuiesc ca e cam ca si pe ebay.... Problema este cu vama (pentru tarile non-euro). Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 mai trece chinezul pe colet din cand in cand si "GIFT"si atunci mai scapi de taxe , dar depinde de cantitate Link spre comentariu
molioa Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Eu pe site-ul asta n`as avea curaj sa comand. Nu stiu dc dar imi pare dubios. A comandata cineva aici?Ma gandesc la, Ali-baba si cei 4o de hoti.... Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 am incercat eu cu doua luni in urma dar m-am lipsit.am vrut sa comand un final audio care la noi este foarte scump.am trimis mail pe adresa lor si imediat mi-a raspuns un chinez care este reprezentantul firmei.piesa costa 10 usd dar transportul mi-a spus ca valora 70 usd si ajungea in 10-14 zile. in dreptul pisei pe care doream sa o cumpar scria ca se comanda minim 10 bucati dar era dispus sa-mi trimita o singura bucata.in cele din urma am comandat de pe ebay.uk unde se gasesc aceleasi componente ca si pe acel site dar transportul este de doar 2-4 lire din china in anglia.din anglia se trimit usor in tara prin cunostinte sau firme de curierat si nu dureaza asa mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum