Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor

H Robert

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

3

• geomx

3

• FLORIN IORDACHE

1

• oachy

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Pai puteti sa puneti unul din procesoarele acestea : DualCore AMD Athlon 64 X2, 4000+ / 2100 MHz. DualCore AMD Athlon 64 X2, 4200+ / 2200 MHz. :da Succes !!!

Link spre comentariu

M-am hotarat pe acesta il vreau http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-At ... OF%29.html, problema este ca se incalzeste daca nu este racit corespunzator, acum mie mi se pare destul de mic radiatorul meu pt acest procesor, as dori niste sfaturi pt racirea eficienta a acestuia, presupun ca trebuie sa-mi schimb si sursa deoarece a mea este 400W cu una mai puternica.

cum a zis si colegu...daca e o sursa brend si intr-adevar are 400w....merge....oiricum iti recomand sa dai detalii despre sursa sau eventual o poza cu eticheta ei....si vei primi sfaturi daca merge s-o pastrezi......dar sa dai si ceva detalii de ce consumatori ai?...adica cate ventilatoare ai pe carcasa, harduri....in legatura cu procesorul.....ar cam trebui sa-ti cumperi alt cooler pt el ....125w e ceva.....
Link spre comentariu

Sursa este chinezarie, am de gand sa schimb si carcasa, cu acesta http://pc-coolers.ro/galerie.php?id_pro ... mari/0.jpgDar nu stiu daca se potriveste placa mea de baza.Si am sa schimb si coolerul de pe procesor, pt ca asta abia raceste la procesorul actual.

se potriveste sigur placa de baza la carcasa (amplasarea gaurilor sunt standardizate, exceptie facand anumite sisteme brand name), dar vezi ca acea carcasa n-are sursa...si e pacat pt ea sa nu -i cumperi si o sursa de calitate.......mai ales ca, presupun, o sa vrei sa mai conectezi la sursa de alimentare si ceva ventilatoare de pe carcasa......iti recomand o sursa de minim 500w reali... antec, thermaltake, enermax,ocz, corsair........etc...eu recomand un 650-700w dar , din pacate, cam costa .......
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări