Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer Extensa probleme tensiune 5v

Vizitator apollo775

Postări Recomandate

Vizitator apollo775

Buna ziua tuturor! Am o problema cu un Acer Extensa adica nu mai functioneaza tensiunea de 5v , numai cea de la cooler , cd si hdd!In primul rand am crezut ca e invertorul de vina , acesta fiind motivul pentru care a ajuns la mine!Nu merge nici un port usb , si nici tastatura si touchpadul iar invertorul isi face treaba doar daca fac scurt intre pinul de 3.3v ON si cel care banuiesc ca ar fi ADJ-ul.Nu pot sa-mi dau seama ce ar putea fi cazut!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Identifica sursa care face tensiunea de 5V, trebuie sa gasesti mai multi mosfeti in configuratie de buck-sincron si un controler PWM.De obicei acel controler are mai multe iesiri si este folosit pentru mai multe tensiuni.

Link spre comentariu
Vizitator apollo775

Identifica sursa care face tensiunea de 5V, trebuie sa gasesti mai multi mosfeti in configuratie de buck-sincron si un controler PWM.De obicei acel controler are mai multe iesiri si este folosit pentru mai multe tensiuni.

Voi reveni eventual cu cateva poze pentru ca sunt mai multe ic-uri la piciorusele carora am gasit 5v si ma incalcesc in ele! Am incercat sa fac punte pe +5v la usb-uri pe + lor si imi face scurt! Banuiesc ca e ceva in scurt!

Extensa si mai cum?

Extensa 5230 Model MS2231
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări