Vizitator apollo775 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Buna ziua tuturor! Am o problema cu un Acer Extensa adica nu mai functioneaza tensiunea de 5v , numai cea de la cooler , cd si hdd!In primul rand am crezut ca e invertorul de vina , acesta fiind motivul pentru care a ajuns la mine!Nu merge nici un port usb , si nici tastatura si touchpadul iar invertorul isi face treaba doar daca fac scurt intre pinul de 3.3v ON si cel care banuiesc ca ar fi ADJ-ul.Nu pot sa-mi dau seama ce ar putea fi cazut! Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Identifica sursa care face tensiunea de 5V, trebuie sa gasesti mai multi mosfeti in configuratie de buck-sincron si un controler PWM.De obicei acel controler are mai multe iesiri si este folosit pentru mai multe tensiuni. Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Extensa si mai cum? Link spre comentariu
Vizitator apollo775 Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Identifica sursa care face tensiunea de 5V, trebuie sa gasesti mai multi mosfeti in configuratie de buck-sincron si un controler PWM.De obicei acel controler are mai multe iesiri si este folosit pentru mai multe tensiuni.Voi reveni eventual cu cateva poze pentru ca sunt mai multe ic-uri la piciorusele carora am gasit 5v si ma incalcesc in ele! Am incercat sa fac punte pe +5v la usb-uri pe + lor si imi face scurt! Banuiesc ca e ceva in scurt!Extensa si mai cum?Extensa 5230 Model MS2231 Link spre comentariu
Vizitator apollo775 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 S-a rezolvat ! Am facut bypass la ic-urile de linga porturile usb! Multumesc , o zi buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum