nostrom Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Buna ziua ! Mi-a adus cineva un afisaj de Peugeot 307 ( BORG EMF C CEMO ) care are o mufa cu 12 pini. Problema ivita este urmatoarea ; In aceasta mufa vin 4 ( patru ) fire astfel; Pin 1= Fir GriPin 3= Fir Verde cu GalbenPin 7= Fir MaroPin 9= Fir VioletCel care mi l-a adus mi-a comunicat ca se alimenteaza cu plus 12V la pinul (1) iar la pinul (9) minusul .Am observat insa ca pinul (3) verde cu galben corespunde pinului de masa al montajului si nu pinul (9).Are cineva dispunerea pinilor si ce tensiuni/semnale sunt transmise pe ele ? Va rog un sfat inainte de alimentarea lui deoarece am suspiciuni asupra datelor comunicate de posesor.Multumesc , Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Pune o poza cu displayul si mufa si poate ai noroc sa fie ca si al meu care il folosesc la reparatii aparate peugeot. Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Despre acest afisaj este vorba. Probabil se face ceva comutarii prin cheia de contact.Daca aveti ceva astept si va multumesc ! Link spre comentariu
LARY Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Buna ziua ! Mi-a adus cineva un afisaj de Peugeot 307 ( BORG EMF C CEMO ) care are o mufa cu 12 pini. Problema ivita este urmatoarea ; In aceasta mufa vin 4 ( patru ) fire astfel; Pin 1= Fir GriPin 3= Fir Verde cu GalbenPin 7= Fir MaroPin 9= Fir VioletCel care mi l-a adus mi-a comunicat ca se alimenteaza cu plus 12V la pinul (1) iar la pinul (9) minusul .Am observat insa ca pinul (3) verde cu galben corespunde pinului de masa al montajului si nu pinul (9).Are cineva dispunerea pinilor si ce tensiuni/semnale sunt transmise pe ele ? Va rog un sfat inainte de alimentarea lui deoarece am suspiciuni asupra datelor comunicate de posesor.Multumesc ,Salut, la Peugeot firele de minus au culoarea verge/galben si in displai cu siguranta intra semnal de comunicare, can high can low. (pe doua fire.) Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Multumesc, d-le LARY pentru precizari intradevar asa este Verde+ Galben = Masa asa banuiam si eu. Cineva a schimbat IC stabilizator iar inlocuirea nu a fost corecta, Am gasit montat LM2576 iar originalul era 4725D.Dupa schimbare totul a functionat corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum