relucavnic Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 As dori sa imi fac un microfon fara fir adica sa am un tranzmiter si un reciever(la riceiver nu conteaza dimensiune dar tranzmiter-ul sa fie de dimensiuni mici sa incapa in carcasa microfonului).Acum intrebarea mea este cum ar fii mai implu sa imi iau microfonul fara fir direct sau sa imi fac eu unul?Am acasa un microfon far fir AJ-103 dara nu am receiverul la el. As putea face cumva un receiver pentru el? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Din cate stiu eu, aceste microfoane fara fir, lucreaza in jurul frecventei de 88MHz( are o bobina care se regleaza). Distanta de lucru cca 50 metri, dar fara obstacole in cale ( stalpi sau peteti din beton armat ), iar drept receptor, gasesti peste tot. Petrica Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Am unul facut cu discrete de dimensiunea unei cutii de chibrituri ce lucreaza in plaja 88-108 alimentat la 1,5- 3V si se poate receptiona cu orice aparat FM portabil. Detalii PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum