Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Modificare" BU808DF ---BU508D

Postări Recomandate

Am primit astazi la reparat un tv sasiu 11ak30 care stupoare avea in finalul de linii BU508DF culmea este ca tv a functionat 1 luna si ceva din spusele clientului si trebuie sa se duca la interval regulat sa schimbe aceea "piesa" cu trei picioruse la un "meserias"Mentionez ca tv nu avea condesatorul de 10uF si la masurat avea 134nF atasez pozele cu "modificare :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

2

• dan-a2

1

• BUGHIU

1

• radu ionel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da era legat la baza....ziceai ca lipiturile au fost facute cu fierul incins...pacat ca nu am facut o poza dupa ce l-am rezolvat si am pus ce trebuie acolo arata cu totul altfel :da

Link spre comentariu

SUPERB!!!!!NO COMENT!!!Din cauza asta nu mai apeleaza oameni la meseriasi adevarati(service autorizat) ,ci aleg ''sudori electrici si autogeni''(nu am nimic cu meseria de sudor,o respect ca pe oricare alta) probabil nu l-a costat asa de mult ....''reparatia''(distrugerea tv-ului!!!! :sparge:

Link spre comentariu

Fara scuze...DOBITOCI sint ca in orce meserie ,asa ca nu trebuie sa ne miram in depanare electronica universala ,care dupa parerea mea ,bat recordul!!!...toti neavenitii-habarnavistii,umbla-n ELE si dupa ce le fac**praf**>incep cu DE CE-uri si/de- ne piseaza nervii -nu numai cu defectiunea ci si cu prostiile pe care le debiteaza... Singurul inconvenient este **capul** carora unora le lipseste cu desavirsire dar/si vor sa faca din KaKa-bici ...sa si pocneasca :da :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări