Administratori Badman Postat Octombrie 30, 2012 Administratori Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Avand un procesor Phenom 2 x6 1100T, 8 giga de memorie ddr 3 si o sursa bunicea m-am gandit sa imi fac un calculator ca am unu la birou care se misca ca naiba, am pus astea in cos dar nu am habar daca se pupa cu procesorul meu. Asta e cosul http://www.dc-shop.ro/wish/&wid=2498 in consecinta orice parere e binevenita Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Producatorul (http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM ... ulaZ/#CPUS) zice ca merge.... Dar 16 milioane o carcasa? E din aur? Acum sa revin iarasi ontopic. In locul tau as merge pe o placa de baza Gigabyte + un i5 de la Intel. Si un alt magazin online, acolo sunt preturile exagerat de exagerate..... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2012 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2012 am zis ca am procesorul care e mult mai tare ca un i5, am laptop cu i5 si e de toata jena si vreau un calculator performant(nu pot ca cel de acasa da macar sa ma apropii) sa nu stau ore intregi sa imi randeze o chestie 3d sau sa nu ma pot juca orice joc daca am chef. Am si 2 placi grafice hd5870 pe care le voi lega in crossfire, astea le-am dat jos de pe alienul de acasa ca am pus Nvidia ca nu era compatibil monitorul cu ele si nu mergea 3d.La alte magazine ex emag sunt mai scumpe cu aproximativ 20% ca acolo Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 In acest caz poti lua placa de baza si cooler-ul. Dar la carcasa eu m-as mai gandi (si inca foarte serios) daca sa "arunc" 16 milioane pe ea...... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 grafica 3D tine si de placa de baza.. eu iti recomand o placa de baza cu latimea de banda de minimum 256 de biti ... deci , coolerul e bunicel , placa de baza asemenea , dar si eu te intreb , ce dumnezeu are carcasa aia de e asa de scumpa? ca performanta sporita sistemului nu iti va da.. cauta eventual o racire pe apa , daca vrei sa meraga procesorul mai rece.. eventual si un cooler ptr chipset ar fi o optiune benefica Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Carcasa e scumpa pentru ca imita bine un model de geamantan vechi de 30 de ani. I-ar trebui roti si un maner. Link spre comentariu
geomx Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Carcasa e scumpa pentru ca imita bine un model de geamantan vechi de 30 de ani. I-ar trebui roti si un maner.da de unde stii ca n-are si rotile p`acolo in cutie?..... credeam ca doar io sunt dus.... ca sa dau vreo 7 milioane pe o carcasa fara sursa acu vreo 3 ani..... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2012 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2012 imi place ca e la fel ca alienul de acasa, aproape identica, cei drept la banii aia iau un alien second hand... Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Si carcasa merita, un sasiu mai gros nu-ti vibreaza cand arzi un dvd, nu mai zic de HDD-uri.http://www.otest.co.uk/p/arctic-cooling ... views.html A costat 230lei pe vremuri, dar merita; coolerele au termistor pe ele (il pui in scurt si merg la turatie maxima, pentru ca-s cu NTC-uri), paletele sunt groase. Cu un fan din ala alimentasem ditai AMD Barton-ul 2500+ fara probleme; era chiar mai silentios decat coolerul original. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum