Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina CNC

Vizitator RobertBalhuc

Postări Recomandate

Vizitator RobertBalhuc

Buna ziua! As dori sa ma indrumati in achizitia unui CNC pentru a taia in placaj.Imi trebuie pentru a construi kit-uri de avioane(aeromodelism).Placaj de 3mm.Sau indrumati-ma pentru a construi un CNC.Sa ies cat se poate de ieftin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

4

• katran

2

• 78ATI

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

in primul rand niste carcase la bucsele alea de bronz ca sa le poti prinde sau inlocuite cu bucse cu bile(rulmenti lineari) niste suporti de capat pentru axe sau gaurite in capete ca sa le poti si pe astea prinde. Cam atat imi vine acuma in cap... a si o structura care poate fi asemanatoare cu cea din proiect.Saptamana viitoare pun si proiectul pentru cnc-ul care il faceam mai demult

Link spre comentariu

Buna ziua! As dori sa ma indrumati in achizitia unui CNC pentru a taia in placaj.Imi trebuie pentru a construi kit-uri de avioane(aeromodelism).Placaj de 3mm.Sau indrumati-ma pentru a construi un CNC.Sa ies cat se poate de ieftin.

Auzi ...da' macar ai citit si tu cate cava din tot forumul asta ? Ce inseamna cat se poate de ieftin ? De ex. , pentru unii inseamna 2000RON , pentru altii inseamna 2000EUR ...
Link spre comentariu

imi pare rau domnul "cava" daca v-am deranjat.Am cerut niste simple sfaturi.

Ce sa-ti spun , ai gasit " ceva " de care sa te legi ... felicitari . Stii ce ma deranjeaza ? Faptul ca pui asemenea intrebari , cand forumul e plin cu informatii clare si la obiect despre masinariile astea ... Daca ai fi facut efortul sa citesti nitel , nu ar mai fi fost nevoie nici macar de topicul asta ... nu mai vorbesc de " frecusul " asta intre noi ... Simple sfaturi ? Cat de simpla crezi tu ca e o masina de acest gen ? E usor sa te trimit la cativa selleri pe bay ... da' restul ? in definitiv , ce vrei sa faci ...sa construiesti masina , sau s-o cumperi ? Eu te sfatuiesc s-o cumperi , scapam toti de o bataie de cap ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări