Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pachet tole 45cm patrati.

Avram Ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Avram Ion

9

• Dan57

4

• PL500

3

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tot la nitrolac m-am gandit si eu dar nu-mi pot da seama care este, in magazine sunt o multitudine de asa zise "lac lucios pentru lemn" si nu stiu ce sa aleg. In trecut am avut un tip de lac (de mobila) care avea un miros asemanator cu diluantul, acum am cumparat un lac care tind sa cred ca este pe baza de apa, si nu se intareste nici in 24 ore, plus am stat si cu feonul pe el circa 2 ore. Daca stie cineva cum arata o cutie de lac cu uscare rapida(nitrolac) il rog sa-mi trimita pe PM un eventual link cu poza respectiva, ca sa stiu si eu ce caut :jytuiyu .De luat foc nu are cum sa ia, puterea scoasa din transformator nu va fi niciodata mai mare de 60%. Multumesc.

Link spre comentariu

eventual link cu poza respectiva, ca sa stiu si eu ce caut :jytuiyu .De luat foc nu are cum sa ia, puterea scoasa din transformator nu va fi niciodata mai mare de 60%. Multumesc.

Asa arata sticlutele de la Obor cu nitrolac. :limb:

post-34269-139829527287_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

salutare, abia acum 3 saptamani am reusit sa bobinez trasformatorul in cauza. S-a bobinat astfel: primar: 0-200-220-230 cu sarma de 1,7 secundar: 0-110-220-230-240 ............. 0-110 sarma de 2mm, iar de la 110 la 240 sarma de 1,7mm.Sarma folosita are diametrul de 1,75mm cu tot cu izolatie (cam 1,7 mm efectiv). Pentru impregnare am folosit un lac special care dupa o incalzire la aproximativ 100 grade celsius si cam 1 ora s-a transformat intr-o pelicula foarte rigida. Respectivul lac se foloseste la generatoare de peste 1Mw pt impregnare :da . O sa atasez si poze cat de curand.Multumesc tuturor pentru indicatii. :aplauze

Link spre comentariu

sPentru impregnare am folosit un lac special care dupa o incalzire la aproximativ 100 grade celsius si cam 1 ora s-a transformat intr-o pelicula foarte rigida. Respectivul lac se foloseste la generatoare de peste 1Mw pt impregnare :da . O sa atasez si poze cat de curand.Multumesc tuturor pentru indicatii. :aplauze

Lac de bachelita. :jytuiyu
Link spre comentariu

sPentru impregnare am folosit un lac special care dupa o incalzire la aproximativ 100 grade celsius si cam 1 ora s-a transformat intr-o pelicula foarte rigida. Respectivul lac se foloseste la generatoare de peste 1Mw pt impregnare :da . O sa atasez si poze cat de curand.Multumesc tuturor pentru indicatii. :aplauze

Lac de bachelita. :jytuiyu
nu stiu exact e posibil, dar are miros de diluant si odata incalzit devine foarte rigid... :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări