Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HELP HELP HELP "PLC" PROIECT DE DIPLOMA

Vizitator andries_andreea

Postări Recomandate

Vizitator andries_andreea

VA rog mult dati-mi orice doc in lb romana despre:-CANBUS-MODBUS-convertoare analog-numerice-convertoare numeric-analogic-RS232-FIELDBUS-de ce se folosesc rezistente (120ohm) de capat la terminalele conexiunii FIELDBUS-ETHERNET-Atasez si o schema bloc-m-ar interesa cam tot ce se gaseste simb aici(este in atasament)-SJA 1000-procesor 80c386ex-optocuploare-82c251 driver-doc TTL; CMOS-inegrate 74HC...(stiu ca sunt realizate cu TEHNICA CMOS de mare viteza) acestea se gasesc pe placa unui modul cu intrari/iesiri mixte(digitale si analogice)-cum se realizeaza conversia unui semnal de temperatura citit cu un PT 100 in temperatura si dupa aceea in semnbal unificat de 4-20mA(acest lucru il fac cu un adaptor), dupa care acest semanl intra in tr-un modul de intrari analogice si pe calc imi apare temperatura. Banuiesc ca, conversia se face soft (in PLC pe care il folosec-este unul folosit in industria navala) dar nu stiu cum.Partea HARD contine: -procesor-server de intrari/iesiri care comunica cu calculatorul-module I/O care comunica cu procesorul(schema bloc a acestuia este in atasament.)Daca nu se intelege ceva din cele enumerate mai sus scrieti-mi si voi fi mai explicit.Este pentru PROIECTUL DE DIPLOMA.Nu prea mai am mult timp, datorita acestui fapt vreau doc in lb romana.Pana pe data de 16 tre sa-l predau.HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPP.Partea practica am terminato si chiar merge.Multumesc anticipat.Astept raspunsuri cat mai repede cu putinta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

• 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări