almarghi Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Propun un topic care sa adune link-uri interesante legate de prelucrari mecanice. Contribuiti va rog iata un site care contine o multime de carti GRATIS http://www.craftsmanspace.com/free-books Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Un asemenea site, a existat la sectiunea Atelierul mecanic, dar l-am mutat si reunit cu cel de la Masini unelte si l-am facut "lipicios". Daca totusi tii sa existe si pe aceasta sectiune, un asemenea topic, eu nu am nimic impotriva. Din motive practice, cred insa ca tot ceea ce tine de mecanica aplicata si nu numai, se poate posta aici. Link spre comentariu
almarghi Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 NU, nu tin sa existe separat. Din pacate "lipiciosul" se numeste "documentatie" si de aia nu m-am uitat pe el. Poate fi mutat postul meu acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Este o procedura destul de complicata. Ai putea sa il mai postezi inca odata personal. Link spre comentariu
almarghi Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 OK, postez si acolo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum