Vizitator jadsystems Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Buna ziua, am si eu o problema cu un aparat de facut paine... Nu mai misca, nu mai apare nimic pe ecran si nu am idee(asta e intrebarea...) ce procesor are. Nu am gasit nimic despre el pe nicaieri. Pe el scrie "DCL 6929" , mai jos "1050-E" si mai jos "028KU" iar firma este "CHK". Cautarea dupa 028KU a dat un rezultat dar nu este acel procesor. Al meu are alimentarea pe 19 (capsula 2x14 pini), oscilatorul ceramic pe 20-21 si cam de atat pot sa fiu sigur. Daca cineva are vreo idee, va rog sa ma ajutati! Link spre comentariu
keenox Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Asta e firma? http://www.chk-electronics.com/content- ... asp?PID=69 Mai bine postezi o poza cu procesorul. Oricum cred ca sunt mici sanse sa gasesti pe net. Ti-as recomanda sa te duci pe site la ei si sa le ceri datasheet-ul. Daca ai noroc, iti dau sa semnezi un NDA si ti-l dau. Posteaza si modelul aparatului de paine. Eventual cauta pe net manualul service pentru el sau vezi daca are cineva pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum