Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesorul masinii de paine

Vizitator jadsystems

Postări Recomandate

Vizitator jadsystems
Buna ziua, am si eu o problema cu un aparat de facut paine... Nu mai misca, nu mai apare nimic pe ecran si nu am idee(asta e intrebarea...) ce procesor are. Nu am gasit nimic despre el pe nicaieri. Pe el scrie "DCL 6929" , mai jos "1050-E" si mai jos "028KU" iar firma este "CHK". Cautarea dupa 028KU a dat un rezultat dar nu este acel procesor. Al meu are alimentarea pe 19 (capsula 2x14 pini), oscilatorul ceramic pe 20-21 si cam de atat pot sa fiu sigur. Daca cineva are vreo idee, va rog sa ma ajutati!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• keenox

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asta e firma? http://www.chk-electronics.com/content- ... asp?PID=69

Mai bine postezi o poza cu procesorul. Oricum cred ca sunt mici sanse sa gasesti pe net. Ti-as recomanda sa te duci pe site la ei si sa le ceri datasheet-ul. Daca ai noroc, iti dau sa semnezi un NDA si ti-l dau.

Posteaza si modelul aparatului de paine. Eventual cauta pe net manualul service pentru el sau vezi daca are cineva pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări