Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dezamagit de hp15w in bp4

adi_0106

Postări Recomandate

da, csl 1131 se pricepe la asa ceva... si eu am fost ajutat de el in nenumarate cazuriadi ai putea face si tu un BR cu vol mare ca sa coboare cat mai bine in freq

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

20

• Mircea Bartic

16

• robertginea

16

• Bogdi16

13

Top autori în acest subiect

Vizitator highboy

adi, maine sunt pe acasa toata ziua...

pai si azi pe la ora asta ma asteptam sa vad rezultatul,adica ati reusit sa faceti ceva cu ala sau ramane de vanzare ? :weedman:
Link spre comentariu
Vizitator geokser

Adi ne dezvalui si noua dimensiunile incintei lui Sabin.Aveam de gand sa imi fac si eu bandpass cu hp-15W,dar mi-am schimbat opinia in legatura cu acest difuzor si ma gandesc sa il pub in incinta BR. :smt003

Link spre comentariu

pai si azi pe la ora asta ma asteptam sa vad rezultatul,adica ati reusit sa faceti ceva cu ala sau ramane de vanzare ? :weedman:
pana acum adi nu a trecut pe la mine
Link spre comentariu

am aprox 90 litrii in interior, si 2 tuburi de bas reflex de 75mm in diam si 120mm lungime, iar f3-ul e undeva la 50hz numai :smt022 asa ca nu prea se poate vorbii de un sub in adevaratul sens al cuvantului...f6 e pe la 41hz si f10 la vreo 31hz parca..am ales asa deoarece daca faceam cutia mai mare deja iesea prea mare, si asa e mare dupa mine, si cu un egalizator e foaret usor sa cresc frecventele sub 50hz ca sa am un raspuns cat de cat liniar la volum mic, iar cand dau mai taree atunci mai reduc din frecventele ff joase,pt a limita cam excursia difului...si oricum la volum mare in curte nu imi trebuie sa am un raspuns liniar mai jos de 45-40hz(cu putin ajutor de la egalizator iar)ce nu imi place la band pass e ca are delay-ul prea mare, iar la br acest lucru nu mai e valabil,totusi mie mi-ar fii placut un delay undeva intre br si bp..nici prea mult nici prea putin...

Link spre comentariu

pana acum adi nu a trecut pe la mine

si nici NU o sa mai vina.. l-o pus la posta...asa ca....

Link spre comentariu

asa cum a zis si CSL1131 - nu mai am cum sa vin pt ca am vandut wooferu ...... acum este in drum spre timisoaradin partea mea - discutia poate continua ... in caz ca mai sunt doritori de hp15w in bp4

Link spre comentariu

:partyman: se vedem ce iese din bp4 . . . cel mai probabil va ajunge intr-un portbagaj de Renault Megane :smt003 , ori in configuratia actuala, ori in in config de bass reflex :supz:

Link spre comentariu

hp-ul a ajuns in masina dupa cum am spus, suna destul de bine dupa parerea mea, si a proprietarului bp4 e alimentat dintr-un magnat de 300W reali, doua canale in punte, si corectia se face dintr-un egalizator dedicat de unde se poate regla atat frecventa de taiere cat si atenuarea sau accentuarea pe iesirea de subbwofer.

Link spre comentariu

bine ca toata lumea e multumita ...... numai eu am ramas cu "un gust amar" dupa experienta cu hp15w

ADi...muta-te..la o casa cu pereti mai "smecheri" :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări