Mircea Bartic Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 dap, ala e :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 pune nishte poze cu detalii sau punele pe forumul taumisho :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 cat am fost acasa m-am jucat si su cu un band pass, si si eu am fost total dezamagit...in camera se auzea relativ bine, dar afara deja parca nu se mai auzea nimic...oricum nu mi-a placut si pana la urma l-am modificat din band pass in bas reflex....imi place mult mai bine cum se aude bas reflex ...sau cel putin se auzea mai bine cu un satelit cu e10-150+pht404p,satelitul taiat cu FTS la 50-60hz si subul cu un trece jos la 100-110 hz...si parerea mea e ca pt pretul lui se aude destul de bine, dar nu e prea bun pt sub, si nici "sunetul" produs de el ca un full range nu prea imi place, parca nu e un sunet natural, p[arca suna cam fals...pt facut galagie si altele e bun..dar pt ceva ca sa ai o calitate ff bune..mai putin... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 16, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2006 in incercarile de a-mi schimba parerea despre woofer .... m-am jucat putin cu un generator de semnaleam bagat in el sinusoidala de 40 hz -> sunet atenuatam bagat sinusoidala de 50 hz -> huruie de ma doare capuam bagat sinusoidala de 60 hz -> huruie bine dar putin atenuatsinus 70 hz -> si mai atenuat80 hz -> si mai atenuatsi tot am crescut pana pe la 140 hz unde are un sunet ff puternic - si suparator in acelasi timp .... la fel si la 150 hz ........ iar de la 160 incepe sa se atenuezepareri ??? sfaturi ??? Link spre comentariu
radue Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 nu stiu ce sa-tiu zic, eu iti recomand un filtru trece-jos pe la 110-120 Hz...totusi trebuie sa ai in vedere ca o frecventa de 40 hz,la acelasi SPl ti s-ar parea destuld e atenuat in coimparatie cu o frecvente de 120 Hz...mai joaca-te si din egalizator putin...si vezi ce se intampla... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 Eu iti recomand sa dai un UP aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=11792 :smt005 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 pune si geniusul in acelasi loc cu hp.Vezi daca nu cumva camera e de vina desi ma indoiesc ca ar putea sa atenueze o banda asa de larga.Apoi verifica daca sbuul e construit calumea, sa nu scape cumva aer, sau diful sa nu fie bine prins. Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 am bagat in el sinusoidala de 40 hz -> sunet atenuatam bagat sinusoidala de 50 hz -> huruie de ma doare capuam bagat sinusoidala de 60 hz -> huruie bine dar putin atenuatsinus 70 hz -> si mai atenuat80 hz -> si mai atenuatexact la fel imi suna si un sub de al meu facut cu o chinezarie MNC :finga: eu lam bagat intrun dulap imens facut din BCA si acolo aveam bas puternic :smt003 dar se auzea k p***. meregea destul de bine si daca il puneam intrun colt al merei. ideea ar fi ca pe unele genuri de muzica se auzea binisor gen hip-hop, r&b, tuning, in schimb, pe melodiile care aveau mult kick era jale :toimonster: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 17, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2006 pune si geniusul in acelasi loc cu hp.Vezi daca nu cumva camera e de vina desi ma indoiesc ca ar putea sa atenueze o banda asa de larga.Apoi verifica daca sbuul e construit calumea, sa nu scape cumva aer, sau diful sa nu fie bine prins.am incercat sa pun hp-ul in locul geniusului - defapt l-am pus chiar sub genius ...... si suna ceva mai bine - dar kick-bass-ul tot apare ...... pocniturile alea suparatoarem-am jucat si cu corectorul - am scos tot ce este intre 100 si 200 hz si acum mai suna a subwoofermai ramane sa fac teste :smt020 :smt024 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 nu stiu dak sunt eu cel mai avizat sa-mi dau cu parerea dar eu am un woofer facut aproximativ la plesneala si sa stii k filtrul activ low pass care l-am pus face toti banii. poti sa elimini destul de bine kick bass-ul ala care e enervant ;) nu stiu ce m-as face fara el. Ar trebui sa-ti pui unul in caz ca n-ai. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 pai si el nu a simulat un filtru lowpass ? :finga: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 well..ba da..dar eu zic k atunci cand invarti de potentiometru e alt ceva...si poti asculta muzica in timp ce te joci la el.. Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 asta e parerea mea...in phine..oricum cert e ca e ff util..mai ales dak subu nu e chiar reusit Link spre comentariu
radue Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 total de acord cu tine... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 18, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2006 in mare tot cam aceeasi e ...... ori daca folosesti un filtru brut, ori daca folosesti in filtru pe calculatorintre`timp testele au fost in pauza pt ca in cursul testelor de ieri am reusit sa scot fum din statie :smt021 dar cu ajutorul lui CSL1131 in 2 ore s-a rezolvat problema - verdictul: finalii arsi si inca vreo 3 - 4 rezistoare pe acolo ..... in fine - nici acum nu mi-am dat seama ce s-a intamplat ........... dar totul e bine acum - statia lucreaza ca noua ........ si tin sa ii mai multumesc inca o data lui Sabin (aka CSL1131) pt amabilitatea de care a dat parte :supz: testele vor continua si azi ..... cu diferite combinatii de setari ale egalizorului virtual cu 250 de canale PS: am ascultat ieri si bass-reflexul lui Sabin cu hp15w si suna mult mai bine - adica are bass precis si puternic (chiar daca nu coboara prea mult) .... si imi place Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum