adi_0106 Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 hp15w in bp4 de vanzare !!! 1.8 mil .......... ma simt penal ...... cea mai mare teapa pe care am luat-o ...... nu am crezut ca o sa ma duc gherla cu un dif profesional :goodman: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 scuze ca te intreb, dar cand ai realizat ca e momentul sa-l vinzi? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Am citit cu interes tot acest topic. In final, ma tem ca nu am inteles prea bine despre ce este vorba si nici ce se doreste de la Hp-15W. Va rog sa-mi permiteti a nu interveni prea mult in aceasta discutie si sa ma limitez doar la a spune gama de utilizari unde se foloseste HP-15W si pentru ce a fost conceput. 1. Incinte de sonorizare semiprofesionale, pe doua sau trei cai, folosibile pentru presiuni acustice moderate ( pana la 120dB ) . Aceste incinte sunt pentru a se pune muzica la terase, restaurante, baruri, etc. In general, pentru aplicatii unde costul este important si nu ai nevoie de niste presiuni mari. 2. Incinte de bass, in volume moderate. Subbass se poate obtine din cuplaj izobaric sau din incinte mai mari. In cazul nostru, nu este varianta ideala. Nu se merita a se face o cutie mare, care poate costa de doua ori mai mult fata de difuzor. 3. Pretul este competitiv si garantez faptul ca orice difuzor de 15", in gama aceasta de pret, va fi inferior lui HP-15W. Pe incercate. As vrea sa mai spun ceva despre firmele care construiesc difuzoare. Celestion, Eminence si alte branduri celebre fabrica difuzoarele in China. Nu este un lucru rau si nu spun ca ar fi ceva in neregula. Am vrut doar sa se stie. In final, totul se rezuma la vechiul joc cerere-oferta. Toata lumea ar vrea sa conduca Mercedes sau BMW, dar in lipsa, este bun si Loganul. La fel este si la difuzoare. PAudio a construit acest difuzor pentru ca distribuitorii lor ( inclusiv noi ) le cerem acest difuzor. Noi cerem acest difuzor pentru ca se vinde si pentru ca este fiabil, suna bine si rar s-a plans cineva . Initial nu am dorit sa il aducem, dar dupa ce am vazut ca altii il aduceau din Rusia sau Ucraina ( de la distribuitorii de acolo ), am luat decizia sa il importam si noi. Pana la aparitia lui HP-15W pe piata Romaneasca, singura alternativa era un difuzor de 15", de la Bos Trading ( costa vreo 79$ ). Invit pe oricine sa testeze comparativ si sa discutam dupa aceea. As recomanda mai multa atentie la executarea proiectelor de incinte. Nu recomand nimanui sa se apuce de facut boxe daca nu si-a propus un scop clar. HP-15W NU ESTE UN SUBWOOFER si nu a fost conceput pentru acest scop. Filtrajul este EXTREM de important. Nu ignorati acest aspect, pentru ca o sa aveti dezamagiri. Eu am mai spus ( Vasile, Nexus, Titro, deasemenea ) ca este un woofer. Pe lista de pret este trecut woofer, tocmai pentru a nu exista confuzii. Sper din tot sufletul ca pe viitor sa nu se mai creeze confuzii. Inteleg si supararea celor care se asteptau sa dea cu tencuiala pe pereti, folosit la o putere mica. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 am cumparat de la GOGU190 wooferul bp4 cu hp15wl-am pus la teste pe un AKAI AM-35 si sunt total dezamagit :goodman: am vazut ca toata lumea lauda wooferul dar pe mine nu ma impresionatnu stiu ce sa cred :smt009 poti fi mai multe cauze care determina sunetul naspa1. camera mea - am testat mai multe boxe la mine in camera si toate suna naspa, desi in alte camere/sali suna destul de bine, dar totusi la dimensiunile lui - bp4-ul cu hp15 ar trebui sa zguduie bine 2. statia - o fi de putere mica sau nu poate sa bage destul bass in hp153. placa de sunet anemica (am o panarama de C-Media 5.1)sunetul scos din woofer este slabut - adica nu coboara bine si nu are SPLdaca imi forjez putin geniusul 5.1 tin pasul cu namila dotata cu hp15 dati-va cu parerea ...... dati-mi idei ce sa mai incerc ca sunt total dezamagit :sad11:Adi,In primul rand as vrea sa iti spun ca iti inteleg dezamagirea.Statia Akai este destul de slaba ( ca putere ). Are doar 60w/8ohm.Iti dau mai jos datele:So, hier die Eckdaten für den Akai AM 35:Also:Power Output: 2x90Watt an 4 Ohm ( 1Khz,1%)/ 2x60 Watt an 8Ohm(FTC,30Hz-20Khz,0,05%)Power band width: 10Hz bis 60khz/1,0%Total Harmonic distortion: 0,005& (1Khz,8Ohm)Phono max.Input Level: 160 mVFrequency response: 5Hz to 100khz (+0db, -3db)Tone Control: Bass= +/- 8db(100hz)Treble= +/- 8db(100hz)Eingangsempfindlichkeit:Phono(MM): 2,5mV/47k OhmTuner: 150mV/47k OhmOutput Level/Impedance Tape rec out: 150mV/1k OhmDamping factor: 45 (1khz,8ohm)Residual noise: 0,1mV ( A Filter)S/N:Phono (MM): 84dbTuner,etc. : 100dbChannel separation: 60db ( 1khz)/50db (10khz)required speaker imedance:A or B = 4-16ohmA and B = 8-16ohmPower requirement: 220 Volt/Europa9,6 Kg WEightAsa cum spui, este posibil sa ai o problema si de acustica in acea camera.Am patit si eu astfel de fenomene, inclusiv cu basi de 10 ori mai scumpi.In anumite incaperi ( in functie de pozitionare ) erau catastrofa. In alte incaperi iti mutau ficatii. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Adi, hai intr-o zi pe la mine si ii tragem un test cu un amplificator profesional :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 Adi, hai intr-o zi pe la mine si ii tragem un test cu un amplificator profesional :yawinkle:MAINE vin daca vrei ........ sa vad cum dau de tine lasa-mi pe privat numarul tau si te caut eu sa aranjam o intalnire Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 am si eu o intrebare va rog(sper sa nu fie considerata off-topic)...E15-350N e mai bun ca HP-ul?Si daca sunteti de parere ca da, spuneti si de ce.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 da, e mai bunare putere mai mare, spl mai mare, e mai usor, are magnet din pamanturi rare care nu isi pierde proprietatile magentice in timp si are un sistem de racire mai avansate suficient? :weedman: Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Unde poate fi folosit cel mai bine (vb de E15-350N) . P.S. mai aveti pe stoc E15-350N ? Link spre comentariu
radue Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 adi sa ne impartasesti si noua prerea dupa testare...eu cred ca merge cel mai bine intr-un fullrange...totusi asteapta si parerea celor care l-au folosit :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 SatelitiUltimele 3 bucati mai sunt la mine :rock: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 adi sa ne impartasesti si noua prerea dupa testare...inca nu am reusit sa ma intalnesc cu nex si sa facem niste teste ..... perioada asta am fost ocupat cu altcevadar ...... urmeaza Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 uite Ady cu ce ne-am ocupat astazi :smt003 am terorizat putin cartierul cu 1KW :weedman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 mi se pare mie sau ala e hornul cu 18SW1P - SLF de la SELENIUM ??? :smt103 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 DAP>>ala ee :supz: parca ai facut 2 bucati? sau ma insel.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum