Bogdi16 Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 mi se pare normal sa umbli un pic la EQ sau din mixer...Atunci...poti exploata cu adevarat un difuzor..pe cat mai multe genuri de muzica. Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Bogdi, propozitia ta se poate interpreta:- mai bun la ce ? putere? NORMAL !- la 1.8 mil iti poti cumpara un dif fara parametrii de 30 cm mai bun ca hp15w care coboara mai bine in frecventa si are un bass mai controlat( normal ca nu intotdeauna este cazul)Din punctul meu de vedere hp-ul asta incerca sa fie cat de cat bun si ca raspuns la joase si ca spl in conditiile unui pret scazut . Sincer si eu am ramas un pic dezamagit de bas-ul scos de hp-15w in comparatie cu vechile mele chinezarii de 10" :smt003 (adica hp-ul nu cobora eficient la fel de mult ca dif-ul de 10" - bineinteles urechiometric) - si asta fara nici o corectie de ton . Insa dupa ce l-am legat la un amp de 300w/8 ohmi si am umblat putin la egalizor situatia s-a schimbat radical . La pretul asta nu poti sa ai un dif care sa si coboare f bine in frecventa si sa aibe si spl de 95 db la 1 w . Insa trebuie sa recunoastem ca produsul calitate sunet X splAcelasi lucru l-am patzit si eu cand am schimbat amplificatorul(un receiver sony vechi si puternic) cu un amplif profesional (tot de 300W) Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 draga robertghinea, pai la tehnologia folosita la fabricarea acestui difuzor ma mir cum acest difuzor poate sa fie mai scump si parerea mea despre acest difuzor v-a fi intotdeauna proasta. Acest difuzor il iau liceeni impreuna cu pht in speranta ca vor scoate bani la majorate si la chefuri si cand dau de o sala plina de oameni incep si ei sa rezlizeze ca lipseste ceva si nu stiu ce.. :finga: . sa nu sariti pe mine dar eu compar hp15w ca pe o chinezariesi cred ca nu-i greu de inteles ca un difuzor mai performant rezulta implicit un cost mai mare. P.audio au o alta strategie de vanzare fata de alte firme consacrate in domeniu care mai pun si pret pe faima lor de-al lungul anilor in fabricarea de difuzoare bunenu are rost aici sa dezbatem subiectul. daca vrei iti dau id meu si povestim cat ne tin degeteleputeam sa spun mai multe dar ma cheama grupa de || la mate ca ne-am luat toti examenul la MS. o sa :drinkers: si pt tine :yawinkle: Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Ai ascultat si ai folosit acest difuzor in mai multe aplicatii de zici ca il compari cu o chinezarie? Este cel mai bun compromis intre pret scazut(in primul rand),performante si volum in frecvente joase.Pur si simplu daca ai 50e in mana nu ai ce altceva sa-ti cumperi. Daca tu esti fan RCF nu inseamna ca daca nu scrie RCF pe el e de aruncat.Un produs se judeca dupa performante si dupa raport calitate/pret,nu dupa ce scrie pe el,cu toate ca Paudio e o firma cat se poate de serioasa,care dupa cate am inteles este lider mondial in productia de bobine,magneti si membrane(le fac si pt JBL). Daca stii putzina economie,stii ca cu cat productivitatea este mai mare cu atat costul de productie este mai mic. Sunt SIGUR ca orice firma europeana de difuzoare nu poate sa produca difuzorul acesta la acelasi pret cu aceleasi performante. Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Eu mi-am spus parerea ... dar vad ca nu da roade...deci repet...luam o chinezarie de dif la 50 euro(il cumpar eu ) si tu iei hp-u..duc difu sa-mi masoare parametrii si facem incintele ! si vei remarca faptul ca la acea ,,chinezarie'' suna mai bine bassu decat la hp..poate nu va avea 200 w rms dar, cum ziceam la putere nu am ce comenta Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Nu stau sa mai scriu pagini. Punem pariu pe 1000E ?? Vorbesc cat se poate de serios. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Acest difuzor il iau liceeni impreuna cu pht in speranta ca vor scoate bani la majorate si la chefuri si cand dau de o sala plina de oameni incep si ei sa rezlizeze ca lipseste ceva si nu stiu ceEu nu ma incadrez..aici :finga: Eu le fac pt lautari.. :partyman: Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Nu ma complic, mi-am spus punctu de vedere...ce cred altii nu ma intereseaza :yawinkle: Nu fac pariu din 2 motive:1 - este posibilitatea sa prind o chinezarie naspa...cum mi s-a mai intamplat ca am luat 2 difuri IDENTICE si unu suna mai bine ca celalat...2- nu cred ca ma lasa firma sa-i masuram parametrii la chinezarie acolo (ca doar nu cumpar un dif dupa aspect ) :yawinkle: Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Punem pariu pe 1000 E in urmatoarele conditii :1.Te las sa iti alegi 3 chinezarii.2.Mergem si la Vasile sa ti le masoare.Zi,punem?? Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 1.Te las sa iti alegi 3 chinezarii.2.Mergem si la Vasile sa ti le masoare.2- nu cred ca ma lasa firma sa-i masuram parametrii la chinezarie acolo (ca doar nu cumpar un dif dupa aspect ) :axe: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 am ascultat acest difuzor de 2 ori1. la un chef in cj intr-un apartament si avea un bloc behringer nu mai tin minte ce model si suna foarte nasol, medii ce incerca sa impinga difuzorul, dar la bas era f slab2. De sarbatoarea castanelor in Baia Mare (aer liber) era un tip la un stand ce avea 2 sateliti pe 12 si 2 suburi cu hp 15 w toate puse pe un dynacord. la 1 metru era bas la 2 metrii m-am intrebat unde e basu?si in plus nu sunt singurul care are aceeasi parere de rau despre el.scuza-ma daca iti zic ca daca vreau sa-mi fac scule, nu-mi fac cu difuri de 50 de E si tweetere de 30 w. mai bine strang bani pt ceva mai bun, virgula, ceva mai profesional.cica tu: "Daca tu esti fan RCF nu inseamna ca daca nu scrie RCF pe el e de aruncat". Da cand plm (scuzati-ma) am zis asa ceva? :finga: tu stii ce boxe am eu momentan? :finga: wn15 cu bmd 450 si ph220. sunt super incantat de ele. :finga: :finga: :finga: nu stiu daca tu stii ca orice firma are produse bune si produse "mai putin" bune. :finga: cica: "Sunt SIGUR ca orice firma europeana de difuzoare nu poate sa produca difuzorul acesta la acelasi pret cu aceleasi performante." 1. alea-s performantze? 2. pe langa difuzoarele de calitate sa faca asa ceva? iar cica "Daca stii putzina economie". am facut 4 ani si trebuie sa te informez ca sunt orice firma isi adopta propria strategie de marketing.P.S. chiar as vrea sa vad un test cu hp15w si un celestion in paralel :finga: , si daca tu vrei sa faci concerte la Gutza & Friends cu Hp15w, n-ai decat :finga: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Punem pariu pe 1000E ??Eu stiu ca vrei banii sa-ti cumperi Celestion :snakeman: :finga: Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 am ascultat acest difuzor de 2 ori 1. la un chef in cj intr-un apartament si avea un bloc behringer nu mai tin minte ce model si suna foarte nasol, medii ce incerca sa impinga difuzorul, dar la bas era f slab Nu te cred,dimpotriva : nu e prea bun pe medii. 2. De sarbatoarea castanelor in Baia Mare (aer liber) era un tip la un stand ce avea 2 sateliti pe 12 si 2 suburi cu hp 15 w toate puse pe un dynacord. la 1 metru era bas la 2 metrii m-am intrebat unde e basu? si in plus nu sunt singurul care are aceeasi parere de rau despre el. Nu te cred. scuza-ma daca iti zic ca daca vreau sa-mi fac scule, nu-mi fac cu difuri de 50 de E si tweetere de 30 w. mai bine strang bani pt ceva mai bun, virgula, ceva mai profesional. Nu te cred,un tweeter de 50W taiat la 5khz poate tine pasul cu un dif de 450W. cica tu: "Daca tu esti fan RCF nu inseamna ca daca nu scrie RCF pe el e de aruncat". Da cand plm (scuzati-ma) am zis asa ceva? :finga: tu stii ce boxe am eu momentan? :finga: wn15 cu bmd 450 si ph220. sunt super incantat de ele. :finga: :finga: :finga: nu stiu daca tu stii ca orice firma are produse bune si produse "mai putin" bune. :finga: cica: "Sunt SIGUR ca orice firma europeana de difuzoare nu poate sa produca difuzorul acesta la acelasi pret cu aceleasi performante." 1. alea-s performantze? 2. pe langa difuzoarele de calitate sa faca asa ceva? iar cica "Daca stii putzina economie". am facut 4 ani si trebuie sa te informez ca sunt orice firma isi adopta propria strategie de marketing. P.S. chiar as vrea sa vad un test cu hp15w si un celestion in paralel :finga: , si daca tu vrei sa faci concerte la Gutza & Friends cu Hp15w, n-ai decat :finga: Pai lasa-ma cu WN15S pt ca :-ala e dif de midbas si medii,nu de bas -e facut sa sune f tare la puteri mici Deci nu are ce cauta in discutie. Daca tu strangi bani si-ti iei ceva mai bun,e problema ta si bravo tie. Si eu am facut lafel : am WPU1208 si sateliti cu S10-64W,dar asta nu inseamna ca HP15W nu are raport calitate/pret bun. Introduci in discutie termenul de comparatie "bun" si "prost". pai daca eu am 50 E in buzunar si-mi trebuie urgent un dif de bas,iti zic eu : HP15W nu e bun,nu e excelent.E CEL MAI BUN! Asta vad ca nu intelegi : e bun pt baniipe care il dai pe el. Vad ca te-ai oparit,imi arati semne obsece si ma faci manelist.Stai calm,sa nu iti plesneasca vreo vena. :goodman: Eu am discutat argumentat,tu vad ca mi-ai prezentat situatii in care ai fost nu stiu unde si ai vazut nu stiu ce scule pe nustiu ce incinte si Mos Gerila avea RCF.Subiectivism total. Testele se fac comparative, nu te duci pe camp si auzi nustiu ce boxe pe nustiu ce scule ,apoi te mai duci intr-o magazie peste cateva luni si asculti un EV si zici ca boxa de pe camp era de rahat. Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 1.Te las sa iti alegi 3 chinezarii.2.Mergem si la Vasile sa ti le masoare.2- nu cred ca ma lasa firma sa-i masuram parametrii la chinezarie acolo (ca doar nu cumpar un dif dupa aspect ) :axe:Deci ti-ai dat singur raspuns. Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Deci ti-ai dat singur raspuns.Nu mi-am dat nici un raspuns.Am dreptate! sunt chinezarii mai bune la pretu ala ca hp15w la calitatea basului...e o singura problema...nu avem parametrii sa comparam :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum