Kostas1 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Buna ziua!Am o schema a unui aparat rusesc de radio UM-UL, ceva in genul Iris-ului nostru, doar ca schema e mai complicata. Se vede pe schema o piesa cu 3 pini, care nu este tranzistor. Daca cineva ma poate lamuri ce este, multumesc anticipat. Ester prima data cand vad o astfel de piesa si un astfel de simbol intr-o schema de radio.Atasez si poza schemei si poza din interiorul radioului. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Cred ca este un filtru ceramic de 455 khz (posibil sa ma insel). Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 E un filtru trece banda piezoceramic.E piesa aia alba de linga bobina de Fi.Fiind rusesc ar putea fi pe 465Khz .Grig Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Va multumesc!Totusi sunt nelamurit.Piesa aia verde este un filtru piezo ceramic. Piesa cu 3 pini este cea alba, in carcasa de plastic. Din cate stiu, filtrele piezoceramice nu arata asa. Poate ma insel... Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 A, scuze, asa e.Ati spus de piesa alba. Aveti dreptate amandoi. Gata, m-am lamurit, multumesc!Mister rezolvat! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Tine cont ca e ruseasca aparatura.Mai aveau ei unu, PF-1-P verde mareee , de vre`o 3cm lungime tot pe 465Khz.Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum