criss Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Buna ziua,Caut documentatie(schema+programare) pt o alarma eaglemaster CL1300A. S-a pierdut o telecomanda si cea de a doua nu mai merge corect, am primit o telecomanda second, dar nu reusesc sa-l invat. nici nu stiu daca intra in programare deoarece nu are sirena.Am incercat secventa de la Scoprion CL1300 dar nu mi-a reusit. 1. Contact+Butonul S2(din unitate) 2. actionare buton reset(cu un sunet cose comfirma)3. apas un buton de pe telecomanda4. iau contactulproblema este ca nu am de unde sti daca am intrat sau nu in modul de programare :( firul maro este contactat undeva dar nu stiu unde duce, nici schema nu am dupa care m-as putea luat. Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 poate te ajuta manualul de la eaglemaster cl5100 http://www.scritube.com/tehnica-mecanic ... 911220.php Link spre comentariu
criss Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 multumesc, din pacate trebuie sa inlocuiesc alarma dar schema nu se potriveste cu cea de CL5100. nu stiu conexiunile si tare m-ar ajuta o schema, nu ma mai intereseaza programarea asa si o dau jos. Link spre comentariu
LARY Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 multumesc, din pacate trebuie sa inlocuiesc alarma dar schema nu se potriveste cu cea de CL5100. nu stiu conexiunile si tare m-ar ajuta o schema, nu ma mai intereseaza programarea asa si o dau jos.Acum am vazut nesajul.1. apasa butonul din telecomanda (si mentinel apasau pina la treninarea proceduri de codare).2. pune contactul.3. apasa scurt buotnul de reset.(Sirena va scoate un sunet scurt, semn ca a intrat in procedura de codare a unei noi telecomenzi)4. apasa pe butonul (lacat inchis al) telecomenzi care doresti sa o introduci in cod.sirena va da un beep, dpasa si pe a doua telecomanda pentru a o memora sirena va da doua beep-uri semn ca cele doua telecomenzi au fost memorate cu succes.5. tocmai acuma trebuie sa iei mana dupe butonul care se afla in unitatea centrala, deci eliberezi butonul.6. iei contactul.Daca nu se codeaza poate fi din doua motive1. telecomanda e de la un alt model (cu toate ca e lafel ca aspect nu se potrivesc de la una la alta)2. telecomanda e defecta si nu transnite fregventa de 315 Mhz (asta nu e in 433Mhz) Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 problema este ca nu aveam sirena si nu stiam comfirmare, dar programarea mi-a mers. Am sters telecomanda care functiona si dupa aceea l-am reprogramat, dar cu telecomanda noua(si ea second) nu mi-a mers desi erau la fel, cel putin exteriorul. Pana la urma am decis sa achizitionez o alarma noua pt ca imi este mai ieftin si mai am garantie un an.Acuma trebuie sa iau la cautat firele, cam prost a fost legat si nu stiu ce unde merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum