Vizitator razvand21 Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 PFFFF!!!! deci nu vreti sa stiti cum suna intro cutie inchisa :finga: ...am incercat, da sufla prin membrana aia de kevlar de rupe!!!! nam crezut ca se poate asa ceva...dar noa...se pare ca nik nui imposibil... oricum difurile mele sunt ceva mai vechi...shi nu au aceleasi date cu astea noi, asa ca le pun aici sa vedeti diferenta...care dupa mine e mare shi poza cu subwooferu in sine:yawinkle: shi oricum...dak poate cineva sa exlice mai p larg ce inseamna "lam etansat" ar fi frumos? :weedman: sau mai precis...cam carei smecheria cu difurile astea...cum se desfac ca sa nu le strici... cum le centrzi...carei faza cu lacu(care am vazuto de multe oric prin forumuri)...personal nam mai desfacut difuzoare...asa ca i'm not an expert. explicati ami p larg :smt003 ms Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 io am impresia ca parametrii din acel catalog sunt un pic mai cosmetizate. incearca pe siteul oficial, cu toate ca e .hu Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 nu mai in hu acum e in 3 limbi inclusiv engleza,dar e cam gol mai au de lucru la el.Chestie noua e ca au facut difuri cu m agnet de neodinium si ca au devenit distribuitori Groud Zero si Alpine,Se misca baieti de la SAL Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 Difurile astea au gauri in kevlar care le fac sa sune oribil..decat folosite asa mai bine le arunci.Etansarea e simpla...cu aracet...folosesti degetele si creezi o pelicula de aracet care va sigila gaurile.De asemenea poti rezolva cu alte rasini sau vopsele...Nu exagera cu statul pus s e ok.Daca esti maniac poti sigila fiecare gaura in parte cu superglue :weedman: Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 vedeti ce se intampla daca nu cumparati difuzoare MNC din kevlar :finga: voi singuri va faceti rau.eu am o pereche de 6" membrana kevlar si nu sufla nici pe draqu :smt003 Link spre comentariu
dividivus Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 Difurile astea au gauri in kevlar care le fac sa sune oribil..decat folosite asa mai bine le arunci.Etansarea e simpla...cu aracet...folosesti degetele si creezi o pelicula de aracet care va sigila gaurile.De asemenea poti rezolva cu alte rasini sau vopsele...Nu exagera cu statul pus s e ok.Daca esti maniac poti sigila fiecare gaura in parte cu superglue :weedman:...sau poti cumpara lac pt intarit unghii, este transparent, ieftin (2-3 lei), foarte rezistent si usor de folosit. Tine bine, ca si eu am folosit la niste sbx 2530. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 Difurile astea au gauri in kevlar care le fac sa sune oribil..decat folosite asa mai bine le arunci.Etansarea e simpla...cu aracet...folosesti degetele si creezi o pelicula de aracet care va sigila gaurile.De asemenea poti rezolva cu alte rasini sau vopsele...Nu exagera cu statul pus s e ok.Daca esti maniac poti sigila fiecare gaura in parte cu superglue :weedman:...sau poti cumpara lac pt intarit unghii, este transparent, ieftin (2-3 lei), foarte rezistent si usor de folosit. Tine bine, ca si eu am folosit la niste sbx 2530.Lacul acela daca este aplicat prost si in exces va ingreuna membrana si in consecinta va modificata unii parametrii ai difuzorului. Link spre comentariu
dividivus Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Da, dar la fel se va intampla daca folosesti aracet. Trebuie aplicat corect si in strat subtire (oricum dupa ce se evapora diluantul va ramane o cantitate mica care o sa creasca greutatea membranei). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 ce tot o ardeti cu kevlar-ul?? a tras cineva cu pistolul si a tinut?kevlarul e scump ca aurul...chiar credeti ca e kevlar? lol :weedman: DACA vrei sa astupi gaurile incearca sa o faci pe interiorul membranei...sa nu-i strici aspectul...pacat de galbenul ala ''pui de gasca'' :supz: Link spre comentariu
dividivus Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 Uite ce este Kevlar-ul: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevlar Si nu este nici pe departe asa de scump (se folosesc la veste antiglont, la imbracaminte etc) Link spre comentariu
radue Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 ce tot o ardeti cu kevlar-ul?? a tras cineva cu pistolul si a tinut?Ce te face sa crezi ca daca un difuzor are membrana facuta din kevlar rezita la glontul unui pistol? Te asigur eu ca membrana aia nu e facuta pt a trage tu cu glontul in ea...deci decat sa faci afirmati aberante mai bine ai tacea... :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum