Vizitator tcstupac Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Cum nu am gasit nu am gasit nimic legat de moto pe aici si sunt nou si sunt prastie pe partea electrica si electronica am o problema cu o aprilia rs de 125 in 2 timpi fabricatie 2001 . Problema se manifesta in felul urmator sunt sigur ca am devansat sau avansat volanta peste platoul cu bobinel .. si nu mai da scanteia cand trebuie ... intrebarea este: Exista vre'un fel de dispozitiv sau aparat sau etc sa poata da scanteie continua sa nu mai depinda de cititorul care preia scanteia si rpm de pe volanta? editat de mircea calin Link spre comentariu
hades19 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 E imposibila functionarea cu un arc continuu, mergi la mester sa puna aprinderea la pnct, probabil ai vrut sa faca pârţuri si din cauza asta ai dereglat-o Link spre comentariu
Vizitator tcstupac Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 nu voiam sa faca prajituri.. :0 daca voiam cevadulce luam de la magazin .. era pana forfecata la ambielaj si l-a facut prastie si l-am sudat pe pozitie .. si din cate se pare nu exact pe pozitia care trebuia .. si in repezeala .. acum trebuie sa tai tot magnetoul .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum