strombi Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Buna Seara de curand m-am mutat intr-un bloc care are interfon,vechiul propietar avea o singura cartela de acces.Insa acum suntem 4 locuitori in acceiasi casa,si tre sa ne vorbim sa intram in grup in scara.Am vrut sa vorbesc cu firma care l-a montat dar nu mai exista am vorbit cu adminu. blocului a zis ca nu are nici o solutie.Stiti vrun cod de deschidere a usii sau vreo alta metoda inafara de cea fizica de fortare a usii? Interfonul e marca electra. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 cartela e din aceea tip cod de bare sau banut din ala RFID (parca) ? Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 E sub forma de banut asa contine in el cateva smd si o bobina foarte mica,bobina fiind circulara in jurul montajului. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Pune un buton mascat(ascuns) in paralel cu cel de pe yala , in exterior , pana clonezi ... banutul. Link spre comentariu
filypvas Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Dute la un meserias care face chei auto cipate si iti va face cate doresti este 12 ron bucata .. : Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 modelul interfonului e acesta din poza insa nu stiu nici o serie sau vrun cod. Buna idee cu cineva care face chei auto daca gasesc pe cineva in turnu cu siguranta ma voi duce. Link spre comentariu
filypvas Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Asemenea cartela am si eu si am facuto la un meserias care facea chei auto .in 10 min a fost gata .are un cititor a pus cheia acolo ia aflat codul apoi a luat una blank si la rescris .... Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Ok o sa incerc sa vad daca gasesc pe cineva multumesc frumos! Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Am gasit pe cineva ca mi-a confectionat cateva cartele,Acum as vrea sa va mai adresez o intrebare,I pot face ceva la postu din casa sa se auda direct jos,fara sa fie initiat vrun apel de pe postul de afara? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Da vrei sa dai muzica, celor de afara din fata scarii de intrare in bloc? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 A-ti reusit sa inrolati carduri noi sau nu ,va pot da codul de inrolare a tag-urilor? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 A-ti reusit sa inrolati carduri noi sau nu ,va pot da codul de inrolare a tag-urilor?Spuneti-l ca poate mai are cineva aceasta problema, si sa poata gasi aici rezolvarea.Multumim anticipat! Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Am gasit pe cineva in oras care are firma de montaj interfoane m-am dus cu cartele pe care deja o aveam si le-am lasat acolo dupa un timp m-a sunat si a zis sa ma duc sa le iau,dar puneti si codul poate ii foloseste cuiva. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Da vrei sa dai muzica, celor de afara din fata scarii de intrare in bloc?Nu vreau sa dau muzica,vreau doar sa ma urlu din cand in cand,la cei care fac galagie in fata. Link spre comentariu
Vizitator dssoft Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 A-ti reusit sa inrolati carduri noi sau nu ,va pot da codul de inrolare a tag-urilor?am si eu problema asta, ma puteti ajuta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum