Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Interfon

strombi

Postări Recomandate

Buna Seara de curand m-am mutat intr-un bloc care are interfon,vechiul propietar avea o singura cartela de acces.Insa acum suntem 4 locuitori in acceiasi casa,si tre sa ne vorbim sa intram in grup in scara.Am vrut sa vorbesc cu firma care l-a montat dar nu mai exista am vorbit cu adminu. blocului a zis ca nu are nici o solutie.Stiti vrun cod de deschidere a usii sau vreo alta metoda inafara de cea fizica de fortare a usii? Interfonul e marca electra.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

7

• filypvas

2

• briobit

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Am gasit pe cineva ca mi-a confectionat cateva cartele,Acum as vrea sa va mai adresez o intrebare,I pot face ceva la postu din casa sa se auda direct jos,fara sa fie initiat vrun apel de pe postul de afara?

Link spre comentariu

A-ti reusit sa inrolati carduri noi sau nu ,va pot da codul de inrolare a tag-urilor?

Spuneti-l ca poate mai are cineva aceasta problema, si sa poata gasi aici rezolvarea.Multumim anticipat!
Link spre comentariu

Am gasit pe cineva in oras care are firma de montaj interfoane m-am dus cu cartele pe care deja o aveam si le-am lasat acolo dupa un timp m-a sunat si a zis sa ma duc sa le iau,dar puneti si codul poate ii foloseste cuiva.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări