Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AO dual audio la tensiune mica !!!

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

am nevoie de un AO dublu(nu e musai-dar e de preferat) pentru un montaj audio care sa poate fi alimentat de la +5V sau de la -/+2.7 V. imi poate recomanda cineva ceva bun cu aceste caracteristici ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• junior

1

• Nemesis

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

imi trebuie unul care sa sune bine si sa mearga la +5.5V - pentru ca atat am la dispozitie. e pentru un mixer audio. cred ca LM-ul se va descurca bine, ce zici ?

Link spre comentariu

De ce vrei sa folosesti pt mixer tensiuni asa de mici ? E vorba cumva de un mixer aimentat dintr-o sursa portabila (vreun acumulator ceva ) ? In general performantele sunt mult mai usor de obtinut la tensiuni de alimentare mai mari .

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

Da niq_ro, pentru acel CI, stii ca am nevoie de doua amplificari de semnal la pinii de LPR (Left Plus Right) si LMR (Left Minus Right) pentru Ambiance si Pseudo-Stereo. Si sa alimentez si AO-urile la acesi tensiune, nu are rost sa umblu cu n tensiuni cand se poate cu una singura.Ce zici o sa-si faca treaba un AO alimentat la +5.5V ? LM-ul e bun pentru asta ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări