Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 am nevoie de un AO dublu(nu e musai-dar e de preferat) pentru un montaj audio care sa poate fi alimentat de la +5V sau de la -/+2.7 V. imi poate recomanda cineva ceva bun cu aceste caracteristici ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 daca tot nu vrea nimeni sa-si dea cu parerea va anunt ca LM358 e cel mai tare :finga: Link spre comentariu
junior Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 TCA520N merge de la +-1V , low noise. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 imi trebuie unul care sa sune bine si sa mearga la +5.5V - pentru ca atat am la dispozitie. e pentru un mixer audio. cred ca LM-ul se va descurca bine, ce zici ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 De ce vrei sa folosesti pt mixer tensiuni asa de mici ? E vorba cumva de un mixer aimentat dintr-o sursa portabila (vreun acumulator ceva ) ? In general performantele sunt mult mai usor de obtinut la tensiuni de alimentare mai mari . Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 pentru http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=11575 :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Da niq_ro, pentru acel CI, stii ca am nevoie de doua amplificari de semnal la pinii de LPR (Left Plus Right) si LMR (Left Minus Right) pentru Ambiance si Pseudo-Stereo. Si sa alimentez si AO-urile la acesi tensiune, nu are rost sa umblu cu n tensiuni cand se poate cu una singura.Ce zici o sa-si faca treaba un AO alimentat la +5.5V ? LM-ul e bun pentru asta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum