Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receiver digi blocat in stand-by

Vizitator bamsy_nicu

Postări Recomandate

Sorry sunt 4 variante de surse nu am cum ..si nici nu ai spus ce model de receptor ai ..trebuie sa banuesc eu probabil Hyundai-HSS-1160 ,de ce nu dai mai multe detalii cad postezi ..este f usor sa dea capacul jos are 5 suruburi in cruce se uite la sursa si vede codul ei ...fara cod nu te pot servi si nici scheme nu am sa postez aici ......

O femeie in varsta de 80 ani ce vrei sa-mi dea?tipul de sursa flayback sau full bridge?sau la ce frecventa lucreaza sursa?daca se poate valori la condensatoare, bine daca nu reziliere de contract,ca nu ma plimb cu receptoru` la bucuresti,ei promit de 2 saptamani ca ajung la locatie si nu au reusit pana acum.

Sunt si altii care vor sa vanda pe piata asta .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oficemircea

5

• filypvas

4

• popa ionut

3

• yo9gcc

1

Top autori în acest subiect

amu... nu stiu ce model de decodor ai dar ultimul pe care l-am executat sapt trecuta avea urm cond in el : in primar ( linga ci comanda traf) 1x33uf/ 50v;1x1uf/ 50v( poti sa le pui si de 63v). in secundar 2x47uf/50v; 1x1uf-50v;4x220uf/35v(ia vreo 6 cu tine ca nu mai retin bine :jytuiyu );2x1000uf/25v( unu e pe 10v si altul pe 10v);4x100uf/50v si 2x470uf/10v( pune de la 25v in sus). tin minte ca sint 15 de toti pe care i-am schimbat( schimb tot si imi tace capul). daca nu se loveste pt siguranta ta mai ia si niste cond in plus ( cred ca nu sint asa de scumpi acasa). mai ia cu tine in plus niste c de 1000/25-35v si macar 2 de 2200/25v. nu prea cred sa aibe 2200 dar ... paza buna ...stii tu. nu le planta cu terminalele scurte. lasa-le cam cit sint ele. se intimpla sa fie mai mari ca cele originale si sa nu intre + ca nu preiau asa multa caldura de la diodele din jur. la capitolul spatiu dupa montarea cond cu terminale lungi nu-ti face griji ca intra f bine si mai si ramane spatiu pina la capac. bafta !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări