oficemircea Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Sorry sunt 4 variante de surse nu am cum ..si nici nu ai spus ce model de receptor ai ..trebuie sa banuesc eu probabil Hyundai-HSS-1160 ,de ce nu dai mai multe detalii cad postezi ..este f usor sa dea capacul jos are 5 suruburi in cruce se uite la sursa si vede codul ei ...fara cod nu te pot servi si nici scheme nu am sa postez aici ......O femeie in varsta de 80 ani ce vrei sa-mi dea?tipul de sursa flayback sau full bridge?sau la ce frecventa lucreaza sursa?daca se poate valori la condensatoare, bine daca nu reziliere de contract,ca nu ma plimb cu receptoru` la bucuresti,ei promit de 2 saptamani ca ajung la locatie si nu au reusit pana acum. Sunt si altii care vor sa vanda pe piata asta . Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 amu... nu stiu ce model de decodor ai dar ultimul pe care l-am executat sapt trecuta avea urm cond in el : in primar ( linga ci comanda traf) 1x33uf/ 50v;1x1uf/ 50v( poti sa le pui si de 63v). in secundar 2x47uf/50v; 1x1uf-50v;4x220uf/35v(ia vreo 6 cu tine ca nu mai retin bine );2x1000uf/25v( unu e pe 10v si altul pe 10v);4x100uf/50v si 2x470uf/10v( pune de la 25v in sus). tin minte ca sint 15 de toti pe care i-am schimbat( schimb tot si imi tace capul). daca nu se loveste pt siguranta ta mai ia si niste cond in plus ( cred ca nu sint asa de scumpi acasa). mai ia cu tine in plus niste c de 1000/25-35v si macar 2 de 2200/25v. nu prea cred sa aibe 2200 dar ... paza buna ...stii tu. nu le planta cu terminalele scurte. lasa-le cam cit sint ele. se intimpla sa fie mai mari ca cele originale si sa nu intre + ca nu preiau asa multa caldura de la diodele din jur. la capitolul spatiu dupa montarea cond cu terminale lungi nu-ti face griji ca intra f bine si mai si ramane spatiu pina la capac. bafta !! Link spre comentariu
oficemircea Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Multumesc!!Astazi sunt liber si merg sa cumpar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum