Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receiver digi blocat in stand-by

Vizitator bamsy_nicu

Postări Recomandate

Vizitator bamsy_nicu

Buna seara tuturor. Receptorul meu digi ramane blocat: pe display arata ora 00:00, iar cand apas pe butonul rosu apare ----, si ramane ecranul albastru. Mentionez ca inainte nu am facut nici o actualizare software care sa nu fi fost terminata. Ce pot face in conditiile in care nu mai am abonament la digi si probabil ca nu are rost sa sun la ei? Astept sfaturi utile in speranta ca pot rezolva problema si voi putea receptionez cele cateva programe fta de dinainte. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oficemircea

5

• filypvas

4

• popa ionut

3

• yo9gcc

1

Top autori în acest subiect

Ce pot face in conditiile in care nu mai am abonament la digi si probabil ca nu are rost sa sun la ei?

Nu suni la ei te prezinti cu el la un service DIGI si te rezolva automat,, daca era alimentarea defecta aparea pe display 2222 .este posibil sa fie si ceva cond in blocul alimentare deoarece acest model de receptor HSS-1160 este alimentat 24 din 24 ore datorita ceasului are intrerupator retea in spate dar cati il opresc din spate ..... :da
Link spre comentariu

Am patit si eu cu un digi genul asta :ciuda: si prima data am schimbat toti condensatorii din sursa. Defectul consta ca se incalzea excesiv, si dupa un timp se bloca. Timpul de functionare era 24 din 24. :speriat Din cand in cand mai trebuie si o pauza la echipamente.

Link spre comentariu
Vizitator bamsy_nicu

Multumesc pt. sfaturi. Ati avut dreptate: pana la urma am dus receiverul la un amic electronist care l-a desfacut si i-a schimbat ceva condensatori pe acolo si mi-a spus ca totul se datora unei schimbari de tensiune. Acum e ok, functioneaza normal.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sa nu deschid un nou subiect intreb aici.Poate cineva sa-mi spuna valorile condensatoarelor din sursa? Am un receptor digi defect undeva la tara cu acces greu si am sa merg sambata viitoare pe acolo si vreau sa incerc reparatia receptorului.Nu ma trimiteti la service,prefer sa reziliez contactul decat sa mai apelez la ei.

Link spre comentariu

Ia 3 Bucati de 1000uF/25Vcc 4 la 470uF/25 parca astia erau in sursa acum depinde ce digi ai....

Sunt printre primii abonati la ei,am primul tip de receptor nu stiu modelul.
Vezi ca pe placa alimentare are un cod ORTP-946sau (ORTP-636 ) daca este acesta iti dau toate valorile in functie de numerotarea de pe placa schema nu pot sa ti-o dau deoarece este uz intern ..

Nu te lua dupa altii s-ar putea sa il arzi de tot ex C9 are valoare critica daca pui altul de valoare mai mare sa dus naibii sursa .... :rzb

Link spre comentariu

Cine se afla la locatia unde este instalat nu poate sa-mi dea amanunte,dar imi poti da valorile pentru ambele variante ,oricum ies mai ieftin decat sa-l trimit la service,Tulcea nu are service digi inca,asa ca trebuie sa-l trimita la c-ta daca este service acolo sau Bucuresti. Am cautat sa cumpar o sursa dar nu am gasit.

Link spre comentariu
Sorry sunt 4 variante de surse nu am cum ..si nici nu ai spus ce model de receptor ai ..trebuie sa banuesc eu probabil Hyundai-HSS-1160 ,de ce nu dai mai multe detalii cad postezi ..este f usor sa dea capacul jos are 5 suruburi in cruce se uite la sursa si vede codul ei ...fara cod nu te pot servi si nici scheme nu am sa postez aici ......
Link spre comentariu

Sorry sunt 4 variante de surse nu am cum ..si nici nu ai spus ce model de receptor ai ..trebuie sa banuesc eu probabil Hyundai-HSS-1160 ,de ce nu dai mai multe detalii cad postezi ..este f usor sa dea capacul jos are 5 suruburi in cruce se uite la sursa si vede codul ei ...fara cod nu te pot servi si nici scheme nu am sa postez aici ......

Auzi mai "nenea" filypvas...aici este un forum unde trebuie sa ajuti daca iti sta in putinta si in fire......si apropo de schemele alea.....crezi ca esti singurul care le are??sau esti tu cumva proiectantul lor si nu vrei sa iti fure careva patentul??iti doresc atunci sa folosesti schemele alea 4 pentru "uzul tau intern"daca ma intelegi ce vreau sa zic...
Link spre comentariu

Auzi mai "nenea" filypvas...aici

te rog nu folosi limbaj de maidan (in profil ai o profesie care nu se preteaza la asemenea limbaj )..daca esti asa destept dupa nr postari de ce nu il ajuti tu .vad ca postezi doar aberatii stii ce inseamna copyright ei asta-i si cu schemele sunt se uz intern daca ai priceput daca nu iti fac o schema

daca nu am avut eu ce face sa intervin unde unul a facut o postare aiurea fara sa specifice ce model de receptor are si ce model placa ...

Pentru mine acest subiect este incheiat ,indiferent ce postezi ..te las pe tine ma nene sa il ajuti tu :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări