Vizitator calafat97 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 am nevoie de ajutorul vostru, Ce parere aveti despre tweeterul Tweeter dinamic 30W 8ohm F23 pus pe o carcasa cu doua Difuzoare 8inch Alien AN-0708 8ohm boxe inalte Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 O parere excelenta, trebuie doar calafatuite (daca stii ce este asta!)!!!!!! Link spre comentariu
babic2005 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 le poti folosi cu incredere dar pune un filtru trece sus (exeplu, un filtru format dintr-o bobina de 0.33mH si un condensator de 3,3uF-4,7uF la tensiune de 50V). s-ar putea sa mai trebuiasca niste rezistente intre filtru si tweeter. Asta pentru a mai scadea din galagia redata de tweeter, daca iese prea mult in fata difuzoarelor de medii-bass. mai multe detalii daca doresti ma poti intreba [email protected], sau acelas ID pentru messenger. Spor la treaba. Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Aha - si cum ai gasit tu valorile alea pt. piesele din filtru? Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 probabil din imaginatie ,la plesneala etcmai sunt si altii care fac asa,deci ce mai conteaza,daca nu se ard,nu toti sunt familiarizati cu sunetul bunpe deasupra nici nu sunt cine stie ce difuzoare Link spre comentariu
babic2005 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 daca incercati sa ma luati peste picior, nu aveti decat sa o faceti.eu macar am dat un raspuns la intrebarile lui, spre deosebire de altii.probabil un raspuns prost in opinia voastra, dar util pentru tanarul care a pus intrebarea.imi place cum a gandit "CBI" , nu am ales chiar la plictiseala...dar e o varianta pentru niste difuzoare ieftine si care nu au pretentii de a intra in gama HIFI sau HI end.Va doresc si voua criticilor, o zi buna, si tanarului "calafat97", spor la treaba. Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Daca nu ti-ai dat seama - CBI - era ironic !!! Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 mai degraba iti pui un tweeter dinamic F32 cu un condensator 4.7 mF 50 V si se aude excelent (Dupa parerea mea ) Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Excelent de putin calitativ , este chiar direct M.U.C.I. ... Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Shtii ca este o vorba: ALTU MOARE SI ASA NU ARE!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum