Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter dinamic 30W 8ohm F23

Vizitator calafat97

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

2

• CBI

2

• babic2005

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

le poti folosi cu incredere dar pune un filtru trece sus (exeplu, un filtru format dintr-o bobina de 0.33mH si un condensator de 3,3uF-4,7uF la tensiune de 50V).

s-ar putea sa mai trebuiasca niste rezistente intre filtru si tweeter. Asta pentru a mai scadea din galagia redata de tweeter, daca iese prea mult in fata difuzoarelor de medii-bass.

mai multe detalii daca doresti ma poti intreba [email protected], sau acelas ID pentru messenger.

Spor la treaba.

Link spre comentariu

probabil din imaginatie ,la plesneala etcmai sunt si altii care fac asa,deci ce mai conteaza,daca nu se ard,nu toti sunt familiarizati cu sunetul bunpe deasupra nici nu sunt cine stie ce difuzoare

Link spre comentariu

daca incercati sa ma luati peste picior, nu aveti decat sa o faceti.eu macar am dat un raspuns la intrebarile lui, spre deosebire de altii.probabil un raspuns prost in opinia voastra, dar util pentru tanarul care a pus intrebarea.imi place cum a gandit "CBI" , nu am ales chiar la plictiseala...dar e o varianta pentru niste difuzoare ieftine si care nu au pretentii de a intra in gama HIFI sau HI end.Va doresc si voua criticilor, o zi buna, si tanarului "calafat97", spor la treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări