efti Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 salut . am un laptop acer aspire 5520 si nu are sunet, am reinstalat windowsul, driveri, update bios , si tot nimic, se poate sa se fi ars placa audio? se mai poate repara? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Orice se poate repara.Ce platforma Win. ai instalat ? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Mufa de iesire audio in ce stare este ? Am intalnit de multe ori cu probleme, are un contact cu cleme in interior ce isi pierde elasticitatea in timp si ca urmare da acest defect.In cazul dvs e mai grav deoarece aveti laptop si nu puteti monta o placa de sunet ieftina pe PCI. Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Nu e grav deloc, se poate monta o "ieftinaciune" pe usb....@efti,incearca si o versiune de linux live (se ruleaza direct de pe cd, nu necesita iinstalare), daca acolo ai sunet vinovat e windozul. Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 am incercat , nu merge nu mai vede placa de sunet probabil e arsa Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 am incercat , nu merge nu mai vede placa de sunet probabil e arsa Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Atunci cauta o placa audio pe usb. Asta daca nu te gandesti la repararea placii de baza (e mai scumpa aceasta operatiune decat achizitionarea unei placi pe usb). Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 se mai poate repara placa de baza? ci de sunet este alc268, se poate sa se fi ars? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Orice placa se poate repara daca se respecta 3 conditii: 1) sa aibe cine (adica sa fie o persoana care sa stie sa repare asa ceva) 2) depanatorul sa aibe sculele necesare (in cazul tau ai nevoie de cel putin o statia cu aer cald, la modelul asta nu cred ca cipul audio este BGA) 3) sa existe piesa "de schimb". Asa cum banuiam capsula este LQFP-48 (datasheet-ul aici: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... xA&cad=rja) Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 pot folosi in loc de acl268-acl262? Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 am luat o placa de sunet usb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum