Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare radio SIEMENS GW13

alex_n2011

Postări Recomandate

...Hai ca m-am distrat.99% sunt Sofort-Kaufen adica Buy it now...(citat de la nicolae57)....si din aceste vanzari 99% nu se vand!La aparatele la care exista licitatie chiar de la 1 euro, pretul final poate ajunge sus de tot, aici; ori este un aparat deosebit si atunci se liciteaza ca lumea ori este un aparat mai obisnuit si atunci se ajunge la sume ok.Siemens GW13 este un aparat deosebit... in Romania a fost comercializat de Compania Generala de Electricitate S.A.R.Succes!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex_n2011

11

• nicolae57

3

• radianr

2

• viopa

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...Hai ca m-am distrat.99% sunt Sofort-Kaufen adica Buy it now...(citat de la nicolae57)....si din aceste vanzari 99% nu se vand!La aparatele la care exista licitatie chiar de la 1 euro, pretul final poate ajunge sus de tot, aici; ori este un aparat deosebit si atunci se liciteaza ca lumea ori este un aparat mai obisnuit si atunci se ajunge la sume ok.Siemens GW13 este un aparat deosebit... in Romania a fost comercializat de Compania Generala de Electricitate S.A.R.Succes!

Va multumesc frumos, un raspuns corect, si nu ma "gudur" pe linga nimeni. OK Staff !!! :aplauzeAparatul chiar este a lui bunicu ! Ultima data am pus o "lampa" in el UM 11, cumparata de pe Academiei acum multi ani (greu de crezut, asa-i?), dar din pacate nu s-a pastrat in conditii foarte bune si imi pare rau! Si sint unul care chiar au vazut fabrica Siemens (acum Fujitsu) din Augsburg, deci:"Sofort-Kaufen"
Link spre comentariu

Poate ca totusi am ce sa spun...Cine poate da un sfat in resaturarea casetei/carcasei atata timp cat nu avem unde vedea cum arata, in ce stadiu de degradare este? Este drept, la cate casete am restaurat, cam 29, este putin, si tot incepator sunt. [ Daca sunt incepator sau nu , o pot spune cei ce au vazut realizarile mele...]Nu am fost sarcastic, ci un apropos ca daca schimbati elemente din carcasa/caseta si apoi il scoateti la vanzare pe alt site, este bine sa specificati ce ati schimbat si cu ce.[Nu discut pretul,ci prezentarea.] Am un prieten colectionar ce a dorit sa cumpere radio Tesla postat pe acel site si m-a intrebat daca stiu ceva de el.Cand a vazut poza de aici si i-am spus ce este pus la panoul frontal a renuntat.La topicul cu restaurarea radio-ului Tesla chiar mi-am permis sa dau un sfat, si anume daca se schimba un panou, sa fie schimbat cu acelasi tip/fel de material. Daca dintr-un motiv oarecare nu restaurati singur caseta/carcasa, pot sa va indrum la un atelier din Bucuresti [chiar daca locuiesc in alta localitate din tara mai stiu si de prin capitala cate ceva],ce a mai restaurat la un alt colectionar.Nu am spus-o cu rautate nici in prima postare, nu o spun nici acum.Stiu , ne este cam greu sa acceptam micile atentionari.Daca considerati ca as putea sa va dau un mic sfat, va rog sa nu fie pe privat.Si inca un aspect,stiu ca omului nu poti sa-i dai nimic cu forta...Succes !

pentru prietenul dvs. colectionar ii recomand:http://www.okazii.ro/romania-dupa-1920/ ... -a54636422
Link spre comentariu

Hai ca m-am distrat.99% sunt Sofort-Kaufen adica Buy it now,urmareste si cum se finalizeaza adica daca se vand.Puteai sa filtrezi cautarea asa:

http://www.ebay.de/sch/i.html?_fcid=167 ... dio&_sop=1

adica dupa timpul de finalizare al licitatiei, nu dupa pretul cel mai mare, ne jignesti inteligenta ,daca ne jucam cu lampase nu inseamna ca ne-am nascut ieri.

Si ca sa nu fie nimeni suparat privind valoarea unui aparat reconditionat, si sa tinem cont de preturile unor componente (GW13 a fost reparat cindva si are un astfel de tub), va propun sa incercati:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40

care poate ar trebui schimbat si atunci de ce sa nu apreciem efortul celui care face acest lucru, si mai vrea sa si spuna ce a facut, daca cumpara o aschie de furnir sau un tub pe care nu il mare poate nici dr......cu,

Multumesc celor care inteleg,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări