Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

as dori sa stiu dim la o incinta pt pioneer TS-w306C va rog

Vizitator christian_734

Postări Recomandate

Vizitator christian_734

datele difului:12", 400w rms. 4ohmsensitivity 89dB/wfrecquency response 18-500 hzmagnet weight 2.4 kgrevc 3.0levc 1.98Fs 32.6Qms 10.82Qes 0.43Qts 0.42Vas 55.582Rms 2.592Mms 146.11Cms 1.9diam 242 mmxmax8.7volumul incintei 46.7 l

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

5

• Extrem

1

• west

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mie mia dat asa vlumul de 65.5 L, acordata la 31.28 Hz si dimensiunile sunt astea W-44 cm, H-68.5 cm, I-27.87 cm utilizand pal de 1.8 cm, iar gaura de bass reflex are diametrul de 10 cm si lunga de 31 cm, asta mia iesit mie...vezi ce zic si alti si bafta la treaba

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

:smt004 lol - am vrut sa intreb altceva, am gandit altceva, si a iesit ceva intre :axe: my bad :finga: o sa editez postul sa nu mai vada si altii :partyman: :smt005

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

bine vasile, ce-o sa fac :rock: iti dai seama ca trebuie sa-l schimb ca nu am cum sa redimensionez un gif animat :smt005 si e numai vina ta :axe: LOL

Link spre comentariu

Pt acel dif am simulat o incinta cu bass relex ( vented ), nu am incercat cu bandpass 4 ca mam gandit ca daca il foloseste pt masina e misto sa se vada difuzorul, daca vrea bandpass 4 ar fi misto sa isi faca o parte cu plexiglas sa se vada difuzorul asta daca vrea sa i se vada :), acum alegerea e a lui...

Link spre comentariu

am vaut pe un alt forum pe cineva care sia facut un subwoofer si a utilizat plexiglass, aia de acolo ziceau ca il poti procura de la firme de publicitate care fac panouri, dar cica e fff scump..uite chiar un citat de ala "coala de 2 metri patrati de plexiglass de 2 cm costa vreo 30 de milioane din cate tin minte", poate ai norocul sa gasesti in cale vreun panou spart si iei si tu o bucata :P, sau mai nasol sa iei din tot panoul :)))))) hai ca va invatz la prosti si se ia lumea de mine, eu credca poti utiliza si cu usurintza o bucata de geam cu grosimea de 8mm sau 1 cm si prins cum trebuie, cred ca arata la fel de bine :)

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

ti asigur ca pretul e fff mult exagerat. tin minte ca tata facea acvarii din el - si nu dadea atatia bani :toimonster: eu insa am cautat de curand si nu am gasit :smt005 poate altcineva are habar unde sa caut !?

Link spre comentariu

eu te sfatuiesc in felul urmator ... dute jos la metrou.. unde sunt reclame spre exemplu la statia gorjului e reclama pe peron nu treb sa cobori pe sine .. si nici nu e f multa lume..! ! dar sa fi rapid si cu sireturile la adidasi bine stranse ! :finga:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări