Vizitator kagyifrancisc Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 buna fratilor, ajutati-ma si pe mine va rog... am achizitionat un amplificator stereo cu radio incorporat in el... ii lipseste modulul de alimentare de la 220v, oricat de mult am cautat pe net nu am gasit schema de alimentare a placii, chestia ca are patru fire si nu prea inteleg dece!!! m-am uitat si pe cablaj dar ma depaseste... pe carcasa aparatului doar atat scrie " A 4025 " - BRANDT electronique " - va rog ajutati-ma, multumesc anticipat Link spre comentariu
Electronicserver Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Cateva poze atasate ar ajuta mai mult . Foloseste si functia MACRO daca ai . Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 ce anume are patru fire? Link spre comentariu
Vizitator palocsay Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Cerem poze asupra electronicii. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Probabil e vorba de bornele de legare a secundarelor trafo de alimentare la placa amplifului.Din pozele de pe net, ampliful nu e atît de vechi încît să aibă alimentare simplă şi ieşire prin condensator, deci cele 4 borne ar trebui să reprezinte un secundar dublu şi o tensiune auxiliară ptr becuri sau altceva (priză pe una din ramurile secundarului dublu, sau un secundar separat dar cu masa comună cu a celui dublu). Masa e simplu de aflat, ptr celelalte verifică cum au traseele, adică care merg la o punte şi care nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum